29 юли 2010

Истинската реч на Ц.Ц.

Истинската реч на ЦЦ пред НС беше значително по-образна от варианта, който получихме от братските служби.

Убедете се сами от видеото тук.

Прочетете един подбран момент:

Аз съм убеден, че в обществото винаги ще има подобни дебати след полицейски операции, смята още министърът на вътрешните работи. Безкомпромисни сме навсякъде, където има нарушение на правата, посочи той
Цветанов определи операцията в Кърджали като рутинна. Тези операции са част от ежедневието на МВР, заяви силовият министър.
Операцията в Кърджали е проведена по надлежния ред, категоричен бе силовият министър. Всички действия са съгласувани с прокурор, поясни той.


Какво разбираме от изслушването в Парламента?
1. Че за "министъра" е рутинно полицаите да пребиват мирните граждани?
2. Че за "министъра" съгласуването с прокурор дава право за побой?
3. Че "министърът" страда от раздвоение на личността, защото твърди, че е безкомпромисен към нарушаване на правата, но не и когато ги нарушава "неговата полиция"?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).