02 юли 2010

Бойко в защита на експлоататорите на земя

Сигурно си мислите, че прекаляваме, но вижте какво е казал самият Той, нашият "премиер", а проверете и в сравнително независимия "Дневник" за още информация.

"Борисов коментира и обвиненията от страна на опозицията, че ГЕРБ прокарва лобистки закони в земеделието. Шест-седем крупни фонда искат да изкупуват земята, а ние сме се съобразили с искането на арендаторите, на хората, които реално обработват земята, заяви премиерът.
"Точно обратното, лобистите са тези, които говорят, че ние сме вкарали лобистки текстове", отсече той. Борисов заяви, че земеделската земя трябва да бъде на земеделците, а в пустеещите земи да се изграждат ветропаркове или соларни паркове."


Какво разбираме от тези информации?
1. Че ще бъдат прецакани малките собственици на земя?
2. Че ГЕРБ е поредната партия на крупните далавераджии?
3. Че все пак не става ясно какво точно лобират от опозицията?

1 коментар:

Ловецът на врабчета каза...

Не, не - друго е интересното в случая.
Линкът към изказването Му, където се обяснява какви ги е вършил Овчаров - все пак вече година след изборите и съставянето на правителството доживяхме да бъде коментиран Договорът за газа с Русия.
Що чак сега бе, Бойко?
Че ако Овчаров беше осрал нещата, той още през Септември 2009 г. щеше да е подследствен. Не да ме занимаваш със Станишев, дето бил взел някакъв доклад, ама то било копие, ама той бил нарушил грубо Закона за класифицираната информаия (сякаш нямаме други закони за нарушаване, баш тоя намери!).
Но тъй като досега си траеше, можем да сме сигурни, че и от този храст няма да изкочи заек.
Голям го вадим за пред медиите де.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).