30 юни 2010

Бойко и милионерите

В официоза мазно се подмазват на "премиера", но не са се усетили как го вкарват в капана:

"Лошото е политици да стават милионери. Лошо е, че Доган е милионер. Така премиерът Бойко Борисов коментира днес имотните декларации на политиците, публикувани вчера. Консултантските хонорари са узаконен рушвет, каза още Борисов по повод доходите на лидера на ДПС и подчерта, че този хонорар е взет със знанието на Станишев, Първанов и Сакскобурготски.
"Ето това е Тройната коалиция", коментира премиерът и допълни -"те нямат нито срам, нито очи".
Попитан какво ще каже за замогването на своите депутати, Борисов призна, че е останал изненадан, но допълни, че тези хора идват от бизнеса и е добре бизнесът да печели. Не е лошо частниците да са милионери, лошото е политик да е милионер - или си политик и спазваш правилата, или си бизнесмен, обясни премиерът."


Какво не можем да разберем от този репортаж?
1. Самият Бойко милионер ли е или мулти-милионер?
2. Всички хора на Бойко ли идват от бизнеса?
3. Какво ще стане с Неговите политици, които са милионери?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).