10 юли 2009

Нов сайт - за "премиера"

Нов сайт за премиера Борисов започна да работи току-що:


boikopremier.blogspot.com


Заповядайте!

59 коментара:

Анонимен каза...

да живеят пожарникарите!!!

Анонимен каза...

който бързо гаси пожарите е добър в професията си!!!

Анонимен каза...

Не ни пука,ние сме свободен сайт и искаме да има гласност и нека тоя Бат Бойко да си отвори очите и да види до къде се простира простотията в България.

Ето и линк за това :http://emperor.nstars.org/forum-f1/topic-t384-250.htm?sid=356a8a87a1ef3d2c8d37744639148c56

Анонимен каза...

Г-н Борисов, пише ви един съвсем обикновен човек,тъй като се интересувам живо от положението в нашата държава.Бих искал да ви кажа,че трябва да обърнете внимание на изобретенията на български учени по въпроса за свободната енергия.Тя е толкова важна, че ще направи нашата държава независима от енергийно отношение.Един такъв български учен е убит през 1997г. тъй като световните сили нямат интерес това да го има в България,защото българите винаги са били напредничави и умни хора,пазещи хуманноста и правото на свободна воля,живот и непрекосновенност на висшата свобода на народа си.

С уважение: Иван Христов
e-mail:gilan_hr@mail.bg

Анонимен каза...

Господин Борисов. Варна е потънала в корупционни схеми. Ако забелязвате за Варна няма почти нищо в новините и това не е случайно.Тук вилнее групировка ТИМ която души града и неговите жители.Дано дойде нашия ред да се освободим от душманите.

Анонимен каза...

Както са показни престъпленията през последните дни, така намирисват и на показност - арестите. Като са толкова печени полицаите, защо не ги изловиха на местопрестъплението ами ги чакаха да си легнат и да ги ловят по бели гащи т.е по пижами. Нали уж полицията се грижи за спокойствието на мирните граждани - как се погрижиха за хората около "предполагаемите престъпници" - защото още нищо не е доказано в съда. Бойко май трябва да си попрегледа министрите докато не са го завлякли в блатото!

Анонимен каза...

господин премиер пише ви служител в системата на булгартабак.г-н Борисов обърнете сериозно внимание на начина по който г-н цветанов г-н емил димитров и г-л лачев се стремят да "приватизират" Булгартабак.не е вмремето не е начина и това не е подходящия "инвеститор" за Булгартабак.Не виждам смисъл едно печелившо предприятие защо трябва да бъде "приватизирано" и откъде г-н премиер ще пълните хазната след като само в рамките на 2-3 месеца изтеглихте 80мил. лв.след"приватизацията"то ще е винаги на загуба или с минимална печалба.Не си режете клона на който сте седнали,защото отдоло има тресавище.А на г-н емил димитров може и по друг начин да се отблагодарите за спонсорирането на изборите,защото вие сте умен човек и ще прецените,че в моите думи има смисъл.Мисля,че като главен дистрибутор той няма право да се оплаква.Помислете и съм сигурен,че ще достигнете до извода,че мойте разсъждения и притеснения са правилни и основателни.Ако не съм прав ми отговорете.

Анонимен каза...

бойко като си направил всичко вземи си оправи улиците в насраната столица!селяндурчоооооо

Анонимен каза...

До премиера на Република България
Бойко Борисов
Молба
от Стефан Георгиев Хаджиилиев
ЕГН 7407059040
Г-н премиер
Аз съм от малко провинциално градче Тополовград.
Пиша ви това писмо с голяма мъка.Баща ми Георги Николов Хаджиилиев има изтеглен кредит на 04.11.2005г. от ДСК.Тополовград N.1092729454112 по който е подписал застраховка "Живот". На 26.11.2005г.баща ми почина внезапно.Пишем от 2006г. писма но отговора e,че е имал старо заболяване,но в същност не беше така до последно си беше на работа.Знаем че на болен човек не трябва да му се прави застраховка да се вземат пари от застрахователя.От "ЖЗК Гаранция АД"е потърсена информация от личния и лекуващия лекар те потвърдяват че не е имал старо заболяване.Но нали сме от далече никой не ни обръща внимание чрез писма.Затова г-н премиер се обръщам към вас.Искам да се обърна към адвокат но, възможностите ми не позволяват.Сам съм майка ми почина 1999г.после баща ми.Имам семейство и две малки деца.Много ни е трудно на този етап.Всеки месец си внасяме по 120лв. в банка ДСК.Знаем,че трябва да ни опростят кредита,щом е застрахован вие сте последния човек към когото обръщам.Знаем,че мога да разчитам на вас да разрешите моя проблем.Считам,че молбата ми ще бъде удовлеторена.

08.02.2010г. С уважение Стефан Хаджиилиев

Анонимен каза...

ГОСПОДИН БОРИСОВ ПИШЕ ВИ ЕДИН ОБИКНОВЕН ЧОВЕК В МОМЕНТА НЯМАМ ДУМИ КАК ДА СЕ ИЗРАЗЯ ЗАЩОТО В ТАЗИ БАЛГАРИЯ ВСИЧО Е ШУРО БАЖИНАЩИНА.НЕ СМЕЯ ДА СИ НАПИША ЛИЧНИТЕ ДАННИ ПОРАДИ ТОВА, ЧЕ СЪПРУГАТА МИ СИ ИЗГУБИ РАБОТАТА И МОГА АЗ ДА ИЗГУБЯ СВОЯТА.МОЯТ СЪВЕТ Е ДА ПУБЛИКУВАТЕ ТЕЛЕФОН НА КОЙТО ДА СТОИ ВАШ ДОВЕРЕН ЧОВЕК И ДА ПРИЕМА СИГНАЛИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ. В ПРОВИНЦИЯТА Е НЕЩО УЖАСНО И ВСИЧКИ НЕГАТИВИ СА КЪМ ВАС И ВАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ И РЕТИЙНГА ВИ ПАДА. МОЛЯ ВИ ПУБЛИКУВАЙТЕ ТЕЛЕФОН ТОВА Е В ВАШ ИНТЕРЕС.

Анонимен каза...

Уважаеми, господин Борисов,

Имам едно предложение, може би не първо по въпроса с "Кремиковци":
Ако се стигне до пълна ликвидация на комбината, на неговия терен да бъде изграден правителствен град (център, "сити")с всички необходими административни сгради, инфраструктура и ВИП летище.По този начин ще се освободи София от ограниченията при ВИП посещения, ще се ангажира по-малък ресурс на МВР по охраната и пропускателния режим(при запазване оградите и охранителните вижки на комбината) и не на последно място, ще се създаде голям брой работни места за населението от региона.

Анонимен каза...

ГОСПОДИН БОРИСОВ, ПРОСТО МАХНЕТЕ СИМЕОН ДЯНКОВ.БЯХ ЛИЧНО СВИДЕТЕЛ НА ПРИСЪСТВИЕТО МУ НА ЖИВО НА ЕДНО ТЪРЖЕСТВО, КОГАТО ТОЙ НЕ СЪУМЯ ДА КАЖЕ ДВЕ ДУМИ ТАКА, ЧЕ ПРИСЪСТВАЩИТЕ ДА ЗАПАЗЯТ ТИШИНА. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ ТОЙ ПРАВИ НЕПРЕКЪСНАТО ИЗДЪНКИ. АЗ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА ГЕРБ , НО СИ ОГЛЕДАЙТЕ ЕКИПА. ЗАЩО НЯКОЙ НЕ КАЖЕ НЕЩО ЛОШО ЗА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА. ЗА ЖЕЛЕВА СЕ ЗНАЕШЕ ЧЕ СИ Е СПЕЧЕЛИЛА ЛОШ ИМИДЖ ОЩЕ ПРЕДИ ДА БЪДЕ ИЗДИГНАТА КАНДИДАТУРАТА Й ЗА ЕВРОКОМИСАР. НА КОГО БЕШЕ НУЖЕН ТОЗИ РЕЗИЛ.

Анонимен каза...

най-голямата дупка в управлвнието е Бойко

Анонимен каза...

няма поголямо зло за БЪЛГАРИЯ от тебе и твойте експерти Боико говнойко

Анонимен каза...

аз гласувах за г-н ПЪРВАНОВ а за тебе не
това е вота и на много БЪЛГАРИ. Ние нешем поилицеишина а истинско управление за БЪЛГАРИЯ

Анонимен каза...

помолих прекомерно смирено и г-н Станишев да си отиде а ти винаги са ти пречели другите,сега от този форум те моля да си идеш смир. запомни ,че в полицията и в Армията е оръжието и валастта.Вече ти /нарочо ти си с малко т/ аз съм един от хората които никога не вярвам в институциите,защото всеки играе само за себеси. Нхаресвам ГЕРБ. Всички са от полицияра

Анонимен каза...

аз като тебе съм живял 50 /50 социялен /демокрация и сега вече съм краино недоволен от този така наречен преход.Хаиде вече си разпределете тази БЪЛГАРИЯ и спрете да унижавате народа /или сгата която чакате да гласува/.Чакате само да вземете власта и до 4 години да я яхате.

Анонимен каза...

а за Хертвлик да си ходи да си пере парите в Америка

Анонимен каза...

Боийко за мене си говнойко,надут балон.
Отпъсни си въздуха ,На вкуст и цвет таварише нет.

Анонимен каза...

Г-н Борисов внимавайте в следващите месеци от вашето управление да не направите много гафове,защото засега вие сте горе-долу добре,но повечето от вашите министри са ама много,много зле.Какво имам впредвид мисля,че се убедихте,че не е подходящо да увеличавате здравната вноска както не е подходящо да приватизирате печелившо предприятие каквото е Булгартабак.Такива икономисти като каролев вече ги видяхме какво представляват а такива мошенници като боклука Костов при които от 40 000 000 в хазната влязоха около 15-17 000 000 при приватизацията ама изобщо изобщо не ти трябват и колкото по ясно се отграничаваш от такива боклуци толкова по-добре за вас.Искам само още нещо да вмъкна за Булгартабак ако го приватизирате дайте го на инвеститор който ще го развива този холдинг,а не на такъв който ще го съсипе.А такъв е един от кандидатите Емил Димитров и вие много добре го знаете и затова не позволявайте да съсипят последното печелившо предприятие.А инвеститор който ще го развива според мен е Джапан табако и мисля че те вече предявиха интерес.И още нещичко не подарявайте за100 000 000 това бижу,защото само Благоевград бт струва повече ине забравяите,че може да извлечете много дивиденти от един такъв ход като запазите холдинга.

Анонимен каза...

Borisov Darjavata ni nikoga nqma da se opravi. Koito e zaminal ot neq nikoga nqma da sa varne zashtoto vijdat kak lajete vsichi.

Анонимен каза...

На вниманието на всички родители ПОДКРЕПЕТЕ ПЕТИЦИЯТА НА http://bg petiton.com/ra becal-na-bg.
http://detkinadbavki.bg-forum.net/forum.htm. - погазването на правата на най-малките български граждани в държава Абсурдистан вече стана нагло!

Анонимен каза...

bat-boiko viarvai v nas /edin vapros kakvo stana s Maslarova/????????? svetata nevinnost. shto ne vzemesh da napravish edna palna revizia na starozagorskite bani na vsi4ki 4astni imoti vav stil star4eski domove,hiji,liatni baseini,i pro4ie.ne e taina v st. zagora 4e tia darji st-zagorskibani.

2-vapros. kade se stopiha onezi 40 000 000 mislia 4e beshe evro, ot oneia evro parite za remont na veika st.zagora v 4ia rezidencia zad zagorka se poloji kanalizacia za mrasna voda na 12-metra dalbo4ina. i kakvo e obshtoto gradus pticeklannica i prezident??? po vremeto na kmeta jelev.2-pati garmian zaek korshum nego lovi!!!

Анонимен каза...

Г-н Борисов,аз сам бивш офицер от Българската армия.Преди малко много ме обиди изказването Ви,че в България няма честни хора или поне са много малко.Не съм съгласен с Вас защото според мен не ги търсите където трябва.От край време около лидерите се тълпят ласкатели и нагаждачи,а Вие явно избирате из между тях или техни протежета,които нямат никакви качества.В нашата страна има много честни хора,които живеят само от трудовите си възнаграждения и не крадат.Аз не съм гласувал за Вас,но това,което правите ми харесва.Вие сте първия политик който се усмили да назове нещата с истинските им имена. Ангел Ангелов гр.Бургас

Анонимен каза...

Г-н Борисов,
Дерзайте. Гласувах за Вас и не съжалявам. Моля Ви само не се предоверявайте на хора като г-жа Силвия Петрова, която имаше среща с Вас относно
задлъжнялостта на болниците към доставчиците на консумативи и лекарства. Тя пределно добре знае как по време на министър Гайдарски печелеше с нейните безброй регистрирани фирми всички обществени поръчки и на какви цени продаваше лекарства, консумативи и оборудване на болниците.
Пожелавам Ви успех в управлението на страната ни.

Анонимен каза...

Г-н ББ, Вие не осъзнавате ли че българите мечтаят нещо "да се отрази драстично на стандарта им"? Българите не били бедни. Да има доста пребогати хора, но Вие и техните пари запушихте с безумните си мерки. А останалия, малкия народец, може би 90% от населението на българия живее не месец за месец вече, а ден за ден. Скоро няма да сме свиетели само как учителки обират банки. Ще започнат въоражени грабежи на хлебарници и повярвайте хората няма да търсят пари там. Абе много може да се каже ама няма смисъл. Само нека всички сега да се помолим задружно да стигнем до положението на Гърция, с което Батко толкова ни плаши. А ако при вота на недоверие не извадите ГЕРБ от залата както обещахте, повярвайте ние ще влезем и ще ви извадим насила. Не се плаша от политическа криза... тя вече властва близо година. Плаша се от перспективата за дълготрайност.

Анонимен каза...

ГОСПОДИН БОРИСОВ,СЪГЛАСНА СЪМ С 20% СЪКРАЩЕНИЕ НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ,ЗАЩОТО НАИСТИНА НЕ РАБОТЯТ.АЗ РАБОТЯ В ДЪРЖАВНО ПРЕДП.НО ПО ТРУДОВ ДОГОВОР,И МОГА ДА КАЖА ЧЕ ЗА ЕДНА И СЪЩА РАБОТА ПОЛУЧАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ А РАБОТЯТ ПО МАЛКО.

Анонимен каза...

Г-н Борисов, проверете с какво превозно средство пътува от гр.Лом до гр.Монтана избраният от Вас заместник областен управител Ивайло Алексиев.

Анонимен каза...

в гр.Камено обл.Бургас мутрите и началника на 3то РПУ си пият кафето всяка сутрин.Какво безочие.

Анонимен каза...

В червените общини идете и проверете кадровия състав,заплащането му,и други и други...В ЧЕРВЕНИТЕ,закътанките.

Анонимен каза...

Г-н Премиер,битка до дупка със т.н. съдебната власт,представляваща и откровен изразител на българската мафия. Миг колебение или неувереност в битката с гадовете,пада власта а оттам и пропада държавата ни.

Анонимен каза...

Пак няма децки надбавки в провинцията В гр.Айтос .Толкова ли много деца има в България ,че дори и днес на 1 юни денят на детето не можем да почерпим децата си с 1 вафла камо ли да им купим подарък.България до 10 години ще има само прнсионери всички млади хора ще избягат в чужбина да видим кой ще гласува тогава.Защо всеки месец има пари за пенсий, а за децки Не .Толкова ли са много тези 35 лв. че не ги получаваме на време и плюс това сега ще ги вземем за предния месец,който е минал одавна ,а пари няма

Анонимен каза...

Г-н Борисов мога ли да ви попитам вие какъв подарък купихте на вашите деца, защото в провинцията няма децки отново днес е 1 юни ,а децата ни ще карат на фотосинтеза, като всеки месец ,а и още нещо София не е България,ако не е провинцията да ви изхранваме ще умрете от глад.

Анонимен каза...

Г-н Борисов обръщаме се към вас по повод статията на 22 страница на в-к „Сега” от 09 юни 2010 година със заглавие:
„11 месеца Спортното министерство бави премията на Георги Софкин за спечелването на титлата по бадминтон на олимпийските игри за хора с нисък ръст"
Георги Софкин е инвалид 73% и въпреки всичко рискувайки здравето си тренира и 2009 година спечели титлата на олимпийските игри за хора с нисък ръст.Той ни накара да се гордеем, че сме Българи.По този начин ли трябва да се отнася нашата държава към хората които я прославят?
Вие сте човек, действащ с "желязна ръка", с което печелите симпатиите на народа. Моля ви съдействайте за решаването на този проблем.

от съпричастни спортисти и приятели

Анонимен каза...

Здравейте г-н Борисов отново ви пиша ,че в провинцията отново няма децки .Докога така г-н Премиер .Не може в една държава всеки месец да се повтаря едно и също нещо.Нали трябва да вървим напред ,а не да тъпчем на едно място.Да повтаряме едни и същи грешки всеки месец.Така няма никога да се оправи държавата .Не може само да обещавате и нищо да не изпълнявате и да искате хората да ви вярват и оново да гласуват за вас .Велик сте ,но само на обещания

Анонимен каза...

днес гледах по pro.bg криминално в 22.45 господин танов диресктор на агенция митници но сеиночи слушах професор вучков забавно смях,нямали кой да попита танов как в една държава внос от турция има различни цени и кой е този дето вкарва на митница кремиковци цели тирове и ощетява държавата ни но по важно кой им разрешава да ги вкарват .Министъра на вътрешните работи е уникален преставителен,дано и тях хвани

Анонимен каза...

Г-н Борисов Защо не увеличите инвалидната пенсия.азсъм едва на 46 гд.Вземам 115лв. по болест.Безработна съм.Как да преживявам с такава сума.Та тези пари не ми стигат само за лекарствата.Да не говорим за сметките които трябва да плащам ,ток,вода,за храна.Явно не ви интересува ,че мизерстваме и умираме.За мен няма кой да се грижи.Все пак и аз съм допринесла с труд за изграждането на тази държава.Не сте прав да орязвате инвалидните пенсии.

Анонимен каза...

не знам кой е създал този блог ли е глог ли е,но трябва да си зададете няколко въпроса уважаеми читатели.тъй като всяко действие има причина за извършването си,нека да видим чии интереси се защитават от никому неизвестни плюещи другарки и другари,братя и сестри.
На кого пречи правителсвото?
Кои хора бяха спряни да се облагодетелстват от положението си в обществото?
Как тези хора от заплата 200 лева през 1990 година се сдобиха с милиони?
Кой губи пари от прозрачността в търговете?
И кой е собственика на този блог?
Кой е баща му и дядо му,какво са работили преди 10 ти тези хора?
Има и още много въпроси но най истинския въпрос е ЗАЩО?
и така уважауми милиони читатели подкрепили тези редкилайна в тяхното неизбежно съществуване,ако искате да разберете нещо за света около вас задавайте си въпроси и моля ви търсете мотива.

Анонимен каза...

и оше нещо уважаеми създатели на този блог не стана ясно вие персонално кои сте и защо сте си направили този труд да създадете толкова богата историческа справка за г н Борисов.толкова ли ви е страх от него,че не си казвате имената.и защо уважаеми отворенгяси-другари и другарки не направихте същото за лицето станишев лицето доган лицата свързани със съветскя съюз и ограбването на страната .защо не направите същата справка и за хората предизвикали виденовата криза преди време с цел обедняване на българите и собствена печалба и вие какво точно партиино поръчение изпълнявате. МОТИВА търсете мотива драги читатели

Анонимен каза...

Здравейте г-н Борисов.
Имам предложение, което бих искал да стигне директно до Вас....
Защо не направите такава схема за плащанията на евросубсидиите примерно земеделци с декари до 2000
да получават десет пъти по-големи субсидии за декар от земевладелци с по 200 000 дка.Така ще се стимулира и развива средната класа в България и ще се избегне прекаленото забогатяване на едни и обедняване на други.
Тези земеделци с толкова много земя не се нуждаят от толкова големи дотации /съгласни ли сте с мен?/

Анонимен каза...

казвам се анна касапова и бьрзам да благодаря на гн премиера Бойко Борисов за това ЧЕ ВЬПРЕКИ ТЕЖКИЯ ТОВАР не ни оставя и продьлжава да работи вьтре вьв дьржавата като се грижи за храната която ядем пьтищата по който караме и много други неща за който досега никой и нищо не е правено редум с това гледа и нещата в европейския сьюз да работят в интерес на дьржавата ни от както той е премиер аз започнах да се интересувам и да следя нещата в дьржавата защото той ме накара да не мисля само за себеси а да се огледам ида изляза от тоя егоизам завист и прочие в което всеки от нас беше заложил в себеси нека бьдем тьрпеливи колкото и сили да полага Борисов не може толкова бьрзо да вдигне дьржавата на крак тя е грабена толкова години на ред че не можем да искаме чудеса макар че той ни показа и такива вьпреки нищото което завари а на тези който постоянно се чудят как да попречат ще кажа да спрат защото ние под това разбирам аз и доста мой приятели не искаме повече да се срамуваме че живеем в бьлгария и да спрем да сме чираци в други дьржави не искаме много просто оставете примиера и хората му да работят и ако вие спрете да пречите нещата ще се случват по бьрзо ние вярваме че Бойко Борисов започва една нова история на една много по добра и напреднала Бьлгария

Анонимен каза...

Пиша това без особена надежда.Но това което се случва с българското здравеопазване, просто не мога да не кажа какво мисля.
Уважаеми г-н Борисов,
Мога да Ви уверя, че каквото и да направите с това здравеопазване, нищо няма да постигнете.Системата бе разрушена от г-ж МИМИ ВИТКОВА С ПРЕОБРАЗУВАНЕТО НА БОЛНИЦИТЕ В ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА.Единственият изход е връщането на държавно гарантираното здравеопазван - държавни болници с държавно финансиране, със лекарски заплати, гарантиращи висок обществен статус на лекарите, работещи в тях.Ликвидиране на ИЗМИСЛЕНАТ ИНСТИТУЦИЯ "ЛИЧИН ЛЕКАР",ОТ КОЯТО НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ,закриване на така наречената здравна каса, което ще осигури около осем хиляди нови лекари за поликлиниките и болниците.Всеки лекар ще има право да избире- да работи в държавна или в частна болница.Но той да си построи частната болница, да я обзаведе с апаратура, да назначи персонал и да чака някой да отиде да се лекува срещу заплащане.Ако това го направите, г- Борисов, гарантирам на Вас и партията Ви поне още няколко пълни мандата.Вярно , че затова трябват здрави гащи, но си струва.

Анонимен каза...

г-н премиер,
народът е избрал президент,парламент,а чрез него правителство,за да ни управляват.каква независима е съдебната власт,която не е избрана от народа,а се опитва да диктува на правителството какво да прави и му пречи да работи,защо правителството пзволява на синдикатите,незаконно създадеди,без членове,незнайно от къде набират средства а с големи имото и неплащащи данъци да се меси в работата на правителството и да му диктува своите искания,да не говорим за разните обществени и религиозни организации и доро партии,в повечето случаи незаконно съсдадени,с големи капитали и също неплащащи данъци да се месят в работата на правителствотро.разполагате с голяма власт,дадена ви от народа и всеки.който пречи да бъде поставен на мястото му,па дори и те да са хора на съдебната власт или синдикатите.

Анонимен каза...

МОЛБА ДО П-РА БОРИСОВ
Обвиняват ме за истината
Моля за мъничко внимание-при бензиностанция петрол Ямбол патрулка ме спряха за проверка часат беше около 23;10 миришеха на алкохол .Обадих се спешното избягаха остана един и аз ли сам пиян .
Исега ме съди за обида иска ми 5000лв
МОЛБА ЗА ИЗСТИНАТА
От Юлиян-Димитров с Грозден

Анонимен каза...

КОГАТО НЯМА МЪДРО РЪКОВОДЕНЕ НАРОДА ПРОПАДА.
Г-Н БОИКО БОРИСОВ МИСЛЕТЕ ЗА ВСИЧКИ ЗА ДА НЯМА ДИСКРИМИНАЦИЯ И ПРОПАДНАЛ НАРОД

Анонимен каза...

Вече ме е срам да казвам че съм Българин
тва не е държава Абсурдистан.

Анонимен каза...

Ako se razhodite po jenski pazar i vidite kak policaite ymi6leno se razhojdat to4no tam kadeto ne se predlagat cigari bez banderol i kak si obra6tat glavata na drygata strana , ako "sly4aino stanat svideteli na ne6to neredno , a v sa6toto vreme ritat kofite na nqkoq babka koqto prodava dve vrazki magdanoz i kak se darjat s neq kato brag nomer 1 - moje bi 6te vzemete nqkakvi merki ...
Znaete li kakav otgovor davat kato se ysmeli nqkoi da im napravi zabelejka - "pla6tame si "

Анонимен каза...

Борисов никога не се нагърбвай с товар,който не е по силите ти.ЗЛООПОТРЕБИ С ДОВЕРИЕТО НА ИЗБЕРА ТЕЛИТЕ СИ.В превод/вълка кожата си мени но не и нрава/

Анонимен каза...

Страдаш от параноя,атентати към членове на кабинета си,трябваше да станеш продуцент на екшъни,имаш артистични наклоности и богато въображение.Дефакто твоята партия ни ЕБА МАЙКАТА ,разбити пътища и непосилни данъци,полицейска немарливост,корупция с главно,К,ГАРГА НА ГАРГА ОКО НЕ ВАДИ.Ако съм накърнил себелюбието Ти,ела в БАЛЧИК и попитай за/тигара/ще си поговорим човешки очи в очи.Поне веднъж бъди ЧОВЕК с главно ,Ч,а не да се криеш зад антуража си.За твое улеснение,името ми е ПЛАМЕН АЛЕКСАНДРОВ АНДРЕЕВ ст.серж.от резерва досието ми е във Военния архив.gsm/0887626657/Аз не се крия и не се страхувам от никого,така ме възпита БАЩА ми.Г-н премиер нищо няма да изгубте....ПРЕДИЗВИКВАМ ВИ

Анонимен каза...

Над 10 години живеем в полицейска държава,оправете си текста.Колкото до/издадем.../,пределно ясно Ни е,какво означава-в превод посегателство на личното НИ ДОСТОЙНСТВО.Премахнете кавичките-подчертават двуличието ВИ,олеснете досъпа до сайта.ИСТИНАТА ВИНАГИ-БОЛИ,ЗА НЕМАРЛИВИТЕ.. /БАЛЧИК/

Анонимен каза...

..изографисаха премиера,като СВЕТИ ГЕОРГИ,змея олицетворява-онези които поярваха в предизборната му програма.Народа е казъл/ДАЙ ВЛАСТ НА ГЛУПАКА И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА/лошото че е на наш гръб......../БАЛЧИК/

Анонимен каза...

v tova naistina ima smisal brato no momenta komandva mafiqta.

Анонимен каза...

abe vie v bg ste mnogo smotani i ned1gavi i nai ve4e glypavi tolkovali nerazbrahte 4e vi komandva mafiqta v bg nqma zhivot.

Анонимен каза...

verno e brato v bg saostanali glypacite i prest1pnicite na4elo s pravitelstvo sie takova

Анонимен каза...

emi boiko sie tak1v kvose 4ydite

Unknown каза...

АЗ НЕ ЗНАЯ ДАЛИ Е ПРАВИЛНО ДА РАЗЧИТАМ НА ТЕБ НО ЩОМ ВАНГА КАЗВА ЗА ТЕБ ЧЕ ЩЕ ИЗВЕДЕШ БЪЛГАРИТЕ ОТ КРИЗА...ЗНАЧИ САМО ТИ.:::::КАТЪК Е ЛИЛИЯ::::НА ЛИЛИЯ МАЙКА И РАБОТЕШЕ В СБА ЛЮЛИН ДВА МЕСЕЦА И ПО НЕЯ ИМАШЕ ЖЪЛТО БУЛО НА ЖЪЛТИ ЗВЕЗДИЦИ КЪДРОКОСА И БРАТ И Е КЪДРОКОС ОТ ДАМИРАС .ЗА ТЯХ Е ВРЪЗКАТА ЗА ГРОБ....В МОМЕНТА НА КОМУНИКАЦИЯ ЛИЛИЯ КАЗВА НА МАЙКА СИ ЧЕ ИМА ЛУНИЧКИ ,ДЕМЕК БИЛА СЪМ АЗ НЕЙНА МАЙКА.ТОВА.Е МАРИНА ИМА ЛИ ЛУНИЧКИ.ТОВА Е МАЙКАТА НА ЛИЛИЯ И НЯМА ЛУНИЧКИ.ТОВА Я ПРАВИ ДЖУДЖЕ.А ЗА МАРИНА СЕ ЛЕПВА ЛУКА.ТОВА Е ПРОТОКОЛА.ЛИЛИЯ Е НА КАТЪК ОТ ФИРМА ДАМИРАС.СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ДРУГИТЕ В ЛЪЖА.НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ.КОЙ НЕ Е КАЗВАЛ ИСТИНАТА ВСЕ НА ВИГРА ЩЕ СТОИ.

Анонимен каза...

I kakvo e otkritieto na tozi chovek mir na praha Mu kak e zaginal?

Анонимен каза...

Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog website?
The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your
broadcast provided bright clear concept

My web blog best cellulite treatment

поправка на пожарогасител каза...

Благодаря ви за постоянната и вярва информация която ни давате.Независимо на коя политическа партия един или друг е привърженик за ме е важно да има някакви действия да се вижда че парламента работи за нас и че кражбите се намаляват, че има повече работни места които да бъдат и добре платени а не да ни използват като роби и чираци предимно.Зелените площадки и паркове да бъдат поправени, все неща които последните месеци не виждам да се работи потях.Надявам се да ни пишете пак.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).