11 юли 2009

Бойко се прави на мъж

Сервилният "Стандарт" се слага:

Заглавие: Бойко даде 3 дни на Сергей
Подзаглавие: Спрете продажбата на държавни имоти, нарежда Генерала
Текст:
5 ултиматума на Сергей Станишев постави новият премиер Бойко Борисов. И му даде 3 дни срок да отчете как ги е изпълнил.
Да се спрат продажбите на имоти и лизинговите схеми за кредити, поиска Генерала. Той настоя да се стопира процедурата за емитиране на облигационен заем от 100 млн. евро за Българския енергиен холдинг.
Борисов поиска още временно да се прекратят преговорите за АЕЦ "Белене", "Южен поток", както и за сключването на нов договор за доставка на руски природен газ.


Истината, както става обичайно за "Стандарт" е скрита в четвъртия параграф, почти незабележима. Всъщност става дума за писмо на Борисов до Петър Димитров, министъра на икономиката и енергетиката. За целия текст на писмото вижте mediapool. Писмото може да се види и на сайта на ГЕРБ.

Какво разбираме от тази "новина"?
1. Че Бойко се изживява като Милен Велчев, който пращаше подобни кървави писма на Муравей Радев.
2. Че Бойко много е паднал, щом се занимава лично да пише до някакъв министър.
3. Че истината е различна от написаното от "кмета", както се вижда от публикуваните в mediapool факти.

3 коментара:

Анонимен каза...

Истината? Истината е че ако им прецака далаверката с провода чрез която ще източат още парички от нас ще искат да го застрелят за това и си вдигнаха охраната. Понеже онези гадове, за да се наредят за сделки по провода са наляли милиони. Естествено, че ще иска да ги спре преди да си се уредят.

Анонимен каза...

Ако ББ смята да управлява с комплекса да се прави на голям мъж закъсахме я всички здраво! Идва криза нужен е здрав разум. По добре би стоял като премиер Костов колкото и да е черен! Имам предвид миналото му не него самия.

Анонимен каза...

Абе вие защо не избрахте и едно русо барби до него?Точно щяха да са си лика-прилика един до друг!Все едно деца от забавачката и тинейджъри са гласували за него-Батман!Ей хора щом на народ ни и преди криза не му дойде ума на място -значи си заслужава всичко каквото ще последва след този избор!!!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).