28 юни 2009

Бойко и първата копка

Бойко се смееше непрекъснато как Станишев за трети път правел първа копка на АЕЦ "Белене". Но какво направи той самият днес?


Столичният кмет Бойко Борисов даде началото на проекта "Пробив Данаил Николаев".
Нов трилентов булевард ще облекчи движението през Лъвов мост и булевард "Сливница" в София. Изграждането на отсечката с дължина километър и половина ще струва над 22 милиона лева. 14 милиона са платени за процедури по отчуждаването на имоти.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че и Бойко предизборно, с болен крак, е готов да открие строеж на проект.
2. Че и той плаща десетки милиони за това.
3. Че след време ще открие първия етап на проекта, после втория етап, после третия, после целия проект.

2 коментара:

Анонимен каза...

Какво стана с дълго отлаганата и накрая предизборно копната първа копка на завода за боклук. Има ли утвърден работен проект, открито ли е финансирането, има ли обособен терен с приключили процедури по отчуждаване,завършили ли са всички експертизи (заради които беше променен закона), знае ли някой по коя технология ще се преработва боклука. Според публикации в пресата заводът за боклук все още е далеч от втора - реална копка.

Анонимен каза...

Към създателите на сайта: как не ви е срам да се продавате на комунистите и турците?Знам,че са ви дали някой лев,ама това е смешна история.Като SEO експерт,аз ще сезирам Google и всички други търсачки,за целенасочената пропаганда и съм сигурен,че блогът ви ще бъде bannad от тях,(ще им обясня детайлно какъв е случия и те ще ви прегледат блога лично)Ако по някакъв начин ви се "размине",започвам сам да се занимавам с вас- ще ви осигуря линкове от спам и порно сайтове,след това ще ви сложа линкове в 500 сайта едновременно и после ще ги махна,за да си помислят търсачките,че са платени и така докато не изчезнете от google за фразата:"бойко борисов".

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).