24 юни 2009

Ревльо ли е Бойко?

Иван Славков казва в интервю:

...Ето, преди време срещам случайно Бойко (бел.ред. - Бойко Борисов), този детиняк, на софийското летище и го питам: "Откъде бе, Бойче?" „От Щатите", вика.
„Пак ли беше на инструктаж?", бъзнах го аз. И той, понеже няма никакво чувство за хумор, ми отговори: „Ми да, а навремето ти как ходеше в Москва!"
Викам му: „Ама мен никой не ме е викал там, а ходех, щото имах сто гаджета."
Представяш ли си? Такива са сценариите с разузнаването ни и с политиците ни изобщо - казват им къде има гнило или като отиват на разни посещения в чужбина, или в посолствата тук са инструкторите, во главе с американските посланици.

Да се върнем на политическите лидери у нас...
Какви лидери бе, какъв лидер е ревльото Бойко и онзи недоносчик Мартинчо Димитров на СДС - плачкото, та него трябва да го върнат в родилния дом.
И двамата само това говорят - как ще се оплачат на ръководителите си в Брюксел. Чакам сега да стане министър-председател Бойко, да видим на кого ще се оплаква.

Какво разбираме от това интервю?
1. Че Бойко няма чувство за хумор.
2. Че непрекъснато се оплаква и дори Славков го е забелязал.
3. Че може и да го изберат за преми

1 коментар:

Анонимен каза...

В."Сега",25.06.2009 г, с чудесна снимка илюстрира, че на кмета му липсва не само чувство за хумор:
"Столичният кмет Бойко Борисов реагира необичайно при тържественото посрещане в областния онкологичен диспансер в София. След като отчупи парче от обредния хляб, той го поднесе към устата на изненаданата медицинска сестра..."(текст под снимката)
Крайно време е да престанем да се изненадваме от вопиющата липса на елементарно възпитание и култура у бат'Бойко. В медицински център, където хигиената би трябвало да е на особена почит, кметът с дясната си ръка пъха залък хляб в устата на сестрата.Какво ли е правил преди това с тази ръка. (За краката вече знае целокупният народ.)
На мястото на сестрата бих отклонил жеста с думите:"Не съм сигурен, че ръцете ви са чисти" - каквото и да означава това.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).