15 декември 2008

Бойко и логиката

Очевидно кметът Борисов има проблеми с логиката. Пред re:tv той казва:

Бойко Борисов: ...Ще пуснем „Младост” – „Цариградско шосе”. 2014 тези всичките отсечки ще бъдат готови. Три километра и половина на година строим метро, което подземно, което е вече много добра скорост в Европа. И на най-ниските цени в Европа, забележете.
Водещ: Спомням си, че критикувахте премиера, че говори за повишаване на стандарта на живот през 2014. Така сега и вие ни казвате за метрото. Това е в бъдещето.
Бойко Борисов: Е, не е в бъдещето, аз в края на април, момент, искам да си изясни следното.
И пак там:
"...Полицаите са хора, рискуват след това освен всичко останало поставят и някаква законодателни промени, които са много важни за тях. Не може полицаят, когато задържа или рискува живота си, да носи по-голяма отговорност и толкова по-тежка наказателна отговорност и да ги съдят Военният съд, а в същото време престъпниците да имат многократно по-големи права от тях."

Какво разбираме от това?
1. Че за Бойко Борисов 2014 г. не е "бъдещето".
2. Че за Бойко Борисов полицаите трябва да имат по-големи права от престъпниците. Самото разграничаване на правата "за полицаи" и "за престъпници" показва не само некомпетентност, но и опасност за правния ред в страната.
3. Че на Бойко логиката му куца.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).