16 декември 2008

Бойко Борисов и Васко Кръпката

Под заглавие "Бойко Борисов е мутра, хитрец и популист" се появи следното интервю с Васко Кръпката, в което се казва:

-Ще се радваш ли на евентуална победа на ГЕРБ на предстоящите избори? Какво ти е мнението за Бойко Борисов и неговата партия?
-Много хора свалиха анцузите, надянаха костюми и станаха политици. Борисов си е мутра за мен. Обича си чалгичка, откри паметника на бай Тошо. Той е хитрец и популист. ГЕРБ може да спечелят, защото българите станаха раболепни и кандидат-мутри.

Какво разбираме от това интервю?
1. Че истинските седесари по душа трудно ще приемат Бойко Борисов за премиер.
2. Че Васко Кръпката се оказа единственият, осмелил се да каже нещата такива, каквито ги вижда. Всичко останали, дори и ние - пишещите в този форум - не сме толкова прями.

1 коментар:

Анонимен каза...

Извънредно!
За да влезете в темата, припомнете си "Бойко Борисов и Ломоносов" - публикация в този блог от 26 януари 2008 г. на Копринка Червенкова.
Вестник "Сега" от 16.12.2008 г., стр.24 - "Той все пак виси. Със стратегическа цел".
Вестникът (позовавайки се на руското издание Life.ru)съобщава, че орденът "Михаил Ломоносов", с който бе нагарден миналата година Бойко Борисов, вече не важи. Върховният съд на Руската федерация е обявил за незаконна академията, раздавала наградите, тъй като дублирала държавните отличия.
"Нямам такъв орден - заяви Генерала пред "Монитор".- Канили са ме да ме награждават, но съм отказвал, защото знам колко са фалшиви. Единственият руски орден, който имам, е от Федералната служба за безопасност", отсече кметът.
"Сега" помества автентична снимка от 23.11.2007 г. на ББ и тогавашния посланик на Русия у нас Анатолий Потапов, който току що е закичил гръдта на кмета с ордена.
Лъжец ли е о.р.генерал, д-р бойко борисов, законен лидер на герб и проформа кмет на София - изборът е Ваш.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).