17 декември 2008

Бойко Борисов ЛЪЖЕ!

Един наш читател ни подсеща в коментар:

За да влезете в темата, припомнете си "Бойко Борисов и Ломоносов" - публикация в този блог от 26 януари 2008 г. на Копринка Червенкова.
Вестник "Сега" от 16.12.2008 г., стр.24 - "Той все пак виси. Със стратегическа цел".
Вестникът (позовавайки се на руското издание Life.ru) съобщава, че орденът "Михаил Ломоносов", с който бе нагарден миналата година Бойко Борисов, вече не важи. Върховният съд на Руската федерация е обявил за незаконна академията, раздавала наградите, тъй като дублирала държавните отличия.
"Нямам такъв орден - заяви Генерала пред "Монитор". -Канили са ме да ме награждават, но съм отказвал, защото знам колко са фалшиви. Единственият руски орден, който имам, е от Федералната служба за безопасност", отсече кметът.
"Сега" помества автентична снимка (виж вляво) от 23.11.2007 г. на ББ и тогавашния посланик на Русия у нас Анатолий Потапов, който току що е закичил гръдта на кмета с ордена.

Какво разбираме от тези статии?
1. Че Бойко продължава да лъже, че има орден от ФСБ. Както доказахме, вкл. и със снимки, става дума за нагръден знак.
2. Че Бойко Борисов най-нагло лъже, че няма орден "Ломоносов".
3. Че Бойко Борисов все още не е отговорил на твърденията на Копринка Червенкова от януари 2008 г.
4. Че освен "Сега", не се намират други вестници, които да изкарат наяве лъжите на кме(н)та.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).