22 ноември 2008

Бойко Борисов и лъжата

На 1-ви ноември блогът за Бойко пусна следното съобщение: Бойко Борисов и преименуването на българите мюсюлмани. В него се цитират думите на Борисов от интервю пред любимата бТВ:
Водещ: Това е участието на Бойко Борисов във Възродителния процес?
Бойко Борисов: Абсолютно.
Водещ: Гордеете ли се с този факт?
Бойко Борисов: Не само, че се гордея, между другото, там маса турчета
идваха, тъй като от там, от Дулово, ние заминахме на световно първенство по
карате в Лондон, от там...
Водещ: Значи, последно да изясним. Не целите според вас, а методите
на възродителният процес са порочни и заслужават критика.

Бойко Борисов: Разбира се.


Днес, 21 дни по-късно формалния лидер на партията на Бойко Борисов казва, пак по бТВ:

"Ние осъждаме Възродителния процес и неговите цели и се
придържаме към формулировката „Единни в еднообразието”, каза Цветанов и добави, че лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов многократно е заявявал това."


Какво разбираме от това?
1. Че формалният лидер е против казаното от неформалния?
2. Че в ГЕРБ си мислят, че паметта на хората трае три седмици?
3. Че Цветан Цветанов съвсем е сдал багажа и е объркал формулировката, като я е прекръстил. Верояно има предвид, че Бойко е Един (с главна буква, като Господ) и затова еднообразието е достатъчно, а не многообразието или разнообразието?

2 коментара:

ATH каза...

1 месец стана говорим за 2 реда глупости изречени от едно тъпо ченге. Вижте след 4 години Бойко Борисове ще бъде употребен и изоставен а ние по-разумните трябва да гледаме напред.Аз по етнос съм турчин и мога да ви кажа, че думите на Бойко толкова ме засегнаха, че вече не мога да спя. Оставете го да се гърчи пред медиите.

Анонимен каза...

Проблемът са именно тези 4 години, байо... Защото той изобщо не се гърчи пред медиите, а си развява дедовия...

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).