04 август 2008

Бойко Борисов и тлъстините



Близкият до БСП сайт GenerationRed публикува снимки на Борисов от морето. Интересното тук е, че Борисов твърдеше, че няма да почива лятото. Днес обаче твърди пред "Всеки ден", че си почивал понеделник, вторник и сряда. А пък папараците били "едни нещастници, друго не им остава."


Оригиналното съобщение:
Формалният и неформален лидери на ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов се разголиха смело на плажа в Обзор днес по обяд, видя бдителен РЕД фен.
Б.Б. и Ц.Ц. явно са решили да охладят тела след разгорещените срещи с автентичната опозиция в Бургас вчера.Бате Бойко, както обикновено, не изпуска нищо от око. Макар че публично не участва в преговорите, не посмя да остане в София да си гледа кметските задачи. Не че не вярва в уменията на формалния си лидер Ц.Ц., но за всеки случай го извика на отчет сред народа насред морския бриз.Бате Бойко направи двоен удар – хем Цветанов му докладва на една ръка разстояние, хем показва на народа мъжественото си тяло. Нищо, че вчера по БНР обеща да не почива като другите политици, да си седи в София и да наглежда ремонтите. Партийните дела преди всичко, си каза Б.Б. И се успокои - то ПР може да се прави и на плажа

(щракнете върху снимките, за да видите по-отблизо тлъстините на кмета)


Какво разбираме от тази новина?
1. Че на Бойко Борисов му се виждат вече тлъстниките около кръста, докато на неформалния лидер Цветанов тялото е по-стегнато.
2. Че Бойко Борисов носи бански боксерки, за да крие нещо в тях, вероятно пистолета си?
3. Че кметът явно не е разбрал - папарашките снимки не са срещу него, а срещу неговите думи, че нямало да си почива.
4. Че лъжите му почват да лъсват - точно както е лъснал задникът му на снимката горе вляво.

1 коментар:

Анонимен каза...

Млади хора казват "НЕ" на лъжата и лъжеца.Бойко Борисов грандомански се изхвърля, че той за разлика от другите политици няма да почива и "ще асфалтира улици" след което отпрашва към морето да асфалтира едноличната си партия и да се пооплакне в морето. Лъжата е ежедневие на кмета. Дали е оформил почивката си като отпуск по КТ. Поздравления за младежите, които за втори път намериха чудесен начин да покажат, че кметът е гол (по Андерсен). Тези млади хора в никакъв случай не са нещастници, както ги е нарекъл лъжливия кмет. Сега избираме бъдещите ни управници - бюлетината е само формален акт. Не искам повече да ме лъжат.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).