16 октомври 2007

Бойко Борисов и пожарникарството

Бойко Борисов не се е явил на дебат с Мартин Заимов за екологията в София, организиран в "Червената къща".

В "Новинар": След края на дебата Заимов се срещна със симпатизанти пред кино "Изток", където по повод неявяването на зеления дебат на Борисов заяви: "Борисов е един пожарникар, който показва руините след себе си и казва - това аз съм го гасил."


Какво разбираме от това?
1. Че Мартин Заимов има чувство за хумор.
2. Че Бойко Борисов никога няма да се яви на дебат с неудобен за него водещ, извън някоя от медиите, в които така много го обичат.

3 коментара:

Анонимен каза...

Да, последно пожарникарят е оферирал да се участва в някакъв странен формат в "Шоуто на Слави Трифонов"...

Анонимен каза...

ми не знам ама тоя сайт вашия е много пристрастен... напрао ми иде да го срина, както и други такива несвободни места в нета. поне си напишете кои сте на видно място ебаси. спамери !

Анонимна каза...

Ало, Анонимен, Вие май сте самият Бойко! :)

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).