16 октомври 2007

Бойко Борисов и полицейската му работа

От "Дневник":

С пълно оневиняване на подсъдимите за особено жестокото убийство на аптекарката Христомира Атанасова приключи делото на първа инстанция. Софийският градски съд реши, че бившият военен Йордан Колев и соченият за негов съучастник Минчо Павлев са невинни и няма доказателства да са свързани с взрива на колата на Атанасова, който избухна на метри от сградата на МВР и училище в центъра на София преди пет години.Колев прекара близо четири години в ареста и вчера беше освободен срещу подписка. Той беше оправдан не само за убийството на аптекарката, а и за взрива на два автомобила в Ловеч и на бензиностанция в Троян. Според съда обвиненията срещу Колев и Павлев са основани само на косвени доказателства.


Какво разбираме от тази новина?
1. Че Бойко ги хваща, а съдът ги пуска.
2. Че цялата му кариера на "топ полицай" е основана на подобни бомбастични заглавия, както би казал патронът му, дядо Цар.
3. Че цялата държава ще плаща масрафа на Бойко Борисов, но той самият няма да извади и лев да обезщети набедения за престъпник човек.

2 коментара:

Анонимен каза...

Не знам какво да кажа, ако тези хора наистина са невинни. Бойко и некомпетентните му подчинени вкараха невинни хора в пандиза. А може би съвсем умишлено ги вкараха в пандиза.


Невинни офицери от Българската армия. Йордан Колев е офицер от българската армия!

Повтарям Йордан Колев е офицер от Българската армия.

Искам да напомня на вестник "Дневник", че тоя не е бившият военен. Той е офицер от Българската армия!

Анонимен каза...

Той е бивш офицер от БА !
А относно "компетентността " на ББ ...то е ясно - остава без коментар - Колев и много други просто бяха малки стъпалца за да отиде ББ където иска ...

PS: Благодаря на Бойко ... много лично - за живота който трябваше да водя ...

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).