20 септември 2007

Бойко Борисов и "заменките"

Кметът Борисов, изпаднал в странно състояние на загуба на паметта е отправил следното писмо до СОС:

Бойко Борисов призовава в писмо Столичния общински съвет да прекрати приемането на решения, свързани с разпореждането с общинска собственост, каквито са замените на терени срещу апартаменти на фирми и частни лица. Повод за искането на кмета е досегашната практика на общинските съвети в София, при която на последните заседания от мандата се гласуват голям брой замени със съмнителен обществен интерес и морал.

Какво разбираме от този текст?
1. Че Бойко Борисов е забравил за осъществените над 500 заменки именно през неговия мандат, за които и дума не обели. Да споменем само случаят с неговия приятел Христо Стоичков, бившия футболен национал.
2. Че Борисов добре знае дневния ред на следващото заседание на СОС, но сега се прави на герой с призиви да няма замяна на терени срещу апартаменти.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).