20 септември 2007

Бойко Борисов и "паяците"

Ето каква мъдра мисъл е споходила предизборно Бойко Борисов:

От утре -20 септември специализираната техника за принудително репатриране на автомобили / паяци/ ще работи по нареждане на Бойко Борисов до 18 . 30 ч. Повод за промяната в работното време са зачестилите сигнали от граждани за репатриране на автомобили след този час, които не създават съществен проблем за трафика в града и опасност за движението в столицата. След 18.30 ч. ще работят дежурни автомобили, които ще вдигат само колите, които представляват опасност за движението и пътно-транспортни проишествия. Към момента специализираната техника работи до 21.30 ч.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че в общината вече приемат речника на Борисов - каквото той нареди, а не разпореди.
2. Че фирмата, която се занимава с тази дейност очевидно се ръководи от кмета, а не от управителя, който би трябвало да прати кмета в МВР, откъдето да сменят табелите по улиците от т.нар. "Синя зона", за да стане ясно, че гражданите не нарушават закона. Защото сега, дори и да ги вдигнат, подведени от "нареждането" на Борисов, те ще са виновни и ще им бъдат написани актове.
3. Че в София кметът не спазва законите и не му пука от това. Ако някой друг кмет посмееше да отправи подобно нареждане, вероятно прокуратурата би се самосезирала за самоуправство.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).