20 септември 2007

Бойко Борисов и АЕЦ "Козлодуй"

СПЕШНО:
Някой да е чувал новината, че Бойко Борисов иска да приватизира АЕЦ "Козлодуй"? Молим да пуснете връзки, за да имаме сигурен източник!

3 коментара:

Анонимен каза...

Има го в програмата на ПП "Герб", вижте на сайта им.

nowindows каза...

Знаеш ли, че 17 септември не е празник само на Вяра, Надежда, Любов и майка им София.
- Че кой друг празнува тогава?!
- Баща им - Бойко.

Анонимен каза...

размяна на линкове - за горното меню имам предвид - тук http://bgbanki.blogspot.com/ (и на останалите блогове) Извинявай че пускам поста в тази тема. А и защо няма анкета със Тити Папазов? За мен той е най-честният кандидат, пък може и да греша. Времето ще покаже.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).