27 август 2007

Побойник ли е Бойко Борисов?

Навярно ще си помислите, че се заяждаме на дребно? Вижте сами - вестник "Сега" от днес:

"Така се е стичал животът ми, че който се е опитвал да ме рекетира или да ми извива ръцете, или съм го бил, или съм го арестувал". Тази реплика отправя Бойко Борисов към стотина свои симпатизанти в столичния квартал "Люлин" по повод ултиматума на СДС.
(...)
Борисов бързо успява да разсее и напъпилите съмнения чий кандидат е доскоро жълтата кметица на Добрич Детелина Николова. "Тя е регистрирана от ГЕРБ, издигната е от ГЕРБ и аз й поставих условие, че или е с нас, или не е". След което игриво добавя: "Както казва Цветанов, не можем да спрем жените да идват при нас".
(...)
Бившият жълт депутат Лъчезар Иванов пък разпалва публиката, като обяснява, че София е сърцето и всички се целят в сърцето, т.е. в кандидатурата на г-н Борисов". Но бързо допълва, че ГЕРБ няма да допусне стари методи на рекет и компрометирани лица в листата си.

Какво разбираме от тази новина?

1. Че Бойко Борисов е станал главен секретар, за да може да арестува хората, които го рекетират. И си го признава. Така най-накрая се разбра защо от съдружник с добре облечени бизнесмени, те станаха негови арестанти.
2. Че Бойко Борисов е мъжкар и затова жените искат да идват при него.
3. Че ГЕРБ ще работят само с нови методи на рекет и компрометиране, а не със стари такива.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).