21 август 2007

Бойко Борисов и паркирането

Препечатваме материал, написан от Вени Марковски в неговия блог. Съдържанието може да се публикува безплатно, защото е защитено от "Криейтив комънс".


Според “Стандарт” кметът Борисов бил казал:
“Плащането за паркинг по електронен път спестява време, а при напрегнатия и
динамичен живот днес дори 2-3 минути са от значение, коментира Борисов. Според него улеснението е не само в това, че можеш да пратиш съобщение още докато шофираш, но и че не се занимаваш с талони и не се плаща на ръка.”
Странно е, че кметът, който е и бивш главен секретар на МВР, и бивш генерал-лейтенант, не знае, че не може едновременно да шофираш и да пращаш SMS-и. Опасно е - не само за живота на водача, който очевидно не струва много, след като върши двете неща, но и за живота на останалите хора по улицата, които не знаят, че шофьорите може да пращат SMS-и докато управляват автомобилите си. На езика на пожарникарите - това е все едно да се разхождаш със запалена цигара в апартамент, в който има изтичане на газ.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).