08 август 2007

Кметът и ремонтите на улиците

Както се вижда от приложените снимки, София е обявен за закрит град. По заповед на кмета. А, да - и с парите от правителството. Същото правителство, което Бойко Борисов нон-стоп критикува, е дало половината от парите за ремонта.

В столична община работят стотици служители, но никой не се е сетил да предупреди гражданите за това, което ги чака. А пък заместникът на кмета Борисов - Стоилов обявил, че е обиколил в сряда сутринта пиковите кръстовища в града и установил, че задръстванията са от порядъка на 3-5 минути.
Може би за него пикови кръстовища са тези на "Любен Каравелов" и "Хан Крум" или на "Хан Аспарух" и "Княз Борис"?
Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).