22 септември 2016

Азербайджан е мюсюлманска държава?? Там живеят азери???

"Премиерът" Борисов, по-рано днес:

"И преди нашето правителство на всички нива и много след нас, между българите и азерите ще има дружба. Радвам се и че мюсюлманска страна като Азербайджан финансира чрез големи свои фондации обекти, които включват възстановяването на православни църкви. Ние в България също сме възстановявали джамии, за да допринесем за гарантирането на ценности като мира и разбирателството."

Какво разбираме от тези думи на "премиера"?
1. Че не знае, че Азербайджан НЕ е мюсюлманска, а светска държава?
2. Че не знае каква е разликата между азерите (Азери (азари) — самоназвание некоторых региональных групп азербайджанцев) и азербайджанците??
3. Че може да вкара България в голям международен скандал?
4. Че за него джамиите гарантират мира и разбирателството?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).