30 септември 2014

Немска фондация създала чудовището ГЕРБ?

Бившият заместник-кмет на гр. Пловдив Александър Долев е написал мнение, което си струва да бъде прочетено. Самият Долев има спорна репутация в града на тепетата, но публикуваме статията, защото е базирана на факти, достъпни на посочените адреси.



Ще се извини ли фондация "Ханс Зайдел" на българския народ?

Време е някой да Ви го каже високо и ясно. Фондацията Ви "Ханс Зайдел" носи основната вина за престъплението наречено "ГЕРБ". Тя е виновна пред германските данъкоплатци, които чрез данъците си я субсидират за да "укрепва демокрацията" зад граница. Фондацията Ви е виновна пред едрия баварски капитал, който Ви е основен спомоществувател и едва ли знае къде са отишли парите му в България и за какво точно. 
"Ханс Зайдел"  обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузи яремът наречен "ГЕРБ". Това беше вторият, доста по-успешен опит за "путинизация" на България. Първият беше на Иван Костов с неговото бандитско управление. И там имаше "подпомагащи" германски фондации. 
Но такова брутално, такова нагло, такова арогантно, такова гангстерско, такова разсипническо, просташко и убийствено за народа и държавата управление, каквото беше управлението при режимът на Бойко Борисов е прецедент в историята на обединена Европа. Натрапено на българския народ с Вашето любезно съдействие
Сега благодарение и на Вашата фондация "Ханс Зайдел" сме изправени пред поредната - трета национална катастрофа.  Кога е имало в България  двеста самоубийства за три месеца? Кога у нас са се самозапалвали хора, от безсилие, от отчаяние, от глад и мизерия, от страх пред бъдещето, от невъзможността да погледнат децата си в очите и да им обяснят, защо и тази вечер нямат дори хляб на масата?
А стотиците хиляди напускащи млади хора, ненамерили разумни причини да останат в Родината си, пишем ли ги на сметката Ви? А милионите отчаяни и обезсърчени, които не виждат смисъл да живеят?
Кой от Вас ще  отговаря за незаконните подслушвания на хиляди българи от купените с европейски пари модерни "цецомобили"? За превръщането на службите за сигурност в гангстерска шайка и преторианска гвардия на неграмотните, скудоумни, комплексирани, шизофренни Ваши творения Цветанов и Борисов? Защитаващи само техните мутренски интереси? С вашето любезно съдействие? Нали подпомагате и
Така ли ги подпомагахте, да се превърнат в изтривалки на създаденият от Вас политически "Франкенщайн" - сдружението и после и партията "ГЕРБ"?
Ще поемете ли вината за смачкването на свободата на словото, за запушените усти на журналисти и главни редактори с тоягата на репресията на ДАНС, МВР и НАП и "морковите" на раздаваните на "послушните медии" европари, измъкнати пак от джобовете на европейските данъкоплатци? 
Кой е отговорен за подчиняването и обезличаването на цялата съдебна система? За превръщането й в терористичен отряд атакуващ неудобните предприемачи и измъкващ от тях имоти, пари и предприятия? За разправата с противниците на Цветан Цветанов като съдийката  Мирослава Тодорова и стотици други като нея. За откраднатите с мутренски рекет вестници "Труд" и "24 часа" от законните им собственици. Хубави - лоши, но законни. За стотиците монтирани съдебни дела, за произволните арести и побоища на невинни хора заподозрени в неподчинение на мафията "ГЕРБ"? Включително родители на деца направили страница против "ГЕРБ" във "фейсбук"!
Ще поемете ли отговорност за тотално фалшифицираните местни и президентски избори през 2011 г.? За хилядите уволнени държавни служители в централната и общинските администрации само за да направят място на "калинките" от ГЕРБ?. А причиненото от това разбиване на държавната административна машина да го пишем ли на Вашата сметка? 
Самата Германия на колко още "калинки" даде фалшиви дипломи с които да заемат висши държавни постове? И много от тях не бяха ли пратени да "учат" в Германия с Вашето любезно съдействие... И такива работи ги научиха при Вас...
На колко фирми и неправителствени организации плащахте в България и чужбина да сътворят, програмата, идеологията, структурата, идеята за партията "ГЕРБ"? Включително и на тази немска фирма, в която аз самият работех. Колко обучения, колко семинари, колко "кръгли маси", колко медийни изяви, колко цели медии и колко изборни кампании им платихте? 
Интересувахте ли се от "проекта" си "ГЕРБ" когато съсипа фискалния ни резерв, фалира 300 000 фирми, остави половин милион безработни на улицата, благодарение на Вашите съвети? Когато гербаджиите заграбваха  фирмичките на дребните и средни, та даже и големите предприемачи, разсипваха поминъка на хората, които нямат политическа протекция, когато Вашите лумпени от организираната престъпна група "ГЕРБ"  ги тероризираха с глоби и санкции, административен и полицейски рекет за да им вземат подкуп или целия бизнес?
Тогава отстрани ли гледахте?
А за разкапването на държавните институции градени от нулата с толкова много мъки вече 30 години, за потъпкването на законите, за разсипването на самата идея за правова държава, законност, ред и институции, кой е виновен? На това ли учихте нискочелите физкултурници - членове на великото Ви творение?
Целяхте да унищожите България ли? И почти успяхте!
И не ми казвайте, че "проектът" Ви бил прекрасен, но се провалил "поради българските условия". И на Хитлер проектът беше прекрасен, но се провали поради международните условия. И на Ленин и Сталин също!
Не ми казвайте, че не сте знаели кой е Борисов и кой е Цветанов и от какви отрепки двамата създават гръбнака на "партията си".
Не ми казвайте, че не знаете кой уби Мишо "Бирата", с какви пари Вашето "момче" Цветанов си купи шестте апартамента, как така всички "гербери" внезапно забогатяха дори и преди да са взели властта? Вие следите ли изобщо, как се изразходват Вашите собствени пари? Парите на Вашите данъкоплатци?!!
И кой ги водеше в цяла Европа тези смешници да им урежда срещи с управляващите за да ги узаконите в очите на партньорите, като "новата надежда на България", и да им създадете авторитет, който те изобщо няма как да имат. И червяхте ли се от приказките за "шменти-капели" на премиера и от откровенията му как "Цецо копае труповете с багер"? Как ли се превежда това на немски?
Допускам известна доза вероятност да не сте знаели какво правите. Да сте били учудени от резултата на  благородните Ви усилия. Едно да сте мислили, а друго да се е получило. Може би сте били добронамерени към България и идеята Ви да е била хубава.
Но ако е така, не е ли вече време за трезва преоценка, време за разкаяние? Ще продължите ли да подкрепяте мафията "ГЕРБ"?
На какво разчитате? На незаинтересоваността на европейските държави към нашите проблеми?
На късопаметността на българския народ? На това, че ще Ви се размине? Ами ако в Германия отговорните фактори Ви поискат сметка за провала на Вашия "проект"  "ГЕРБ"? Но да оставим отговорността. Говорим сега за морал и съвест!
Въпросът е имате ли ги?

Александър Долев 

Изпратено на 31 май 2013 г. на фондация "Ханс Зайдел" по електронна поща. И на вестниците "Капитал" и "Труд" с предложение за публикуване. Да проверим има ли още или вече в България свобода на словото?
Публикувах го и на "фейсбук" страницата си, в която всички пловдивски журналисти са ми приятели (от времето когато бях заместник-кмет и И.Д. кмет, сега не знам "статуса" им или моя при тях. Може би не съм им интересен, докато пак не се върна като голям шеф.) със следното възвание: "Обръщам се към приятелите и враговете си от Пловдивските медии, електронни и хартиени. Ще публикувате ли това, по-долу, което изпратих на фондация "Ханс Зайдел"? Нали журналистиката е "четвъртата власт", "будната съвест на обществото", "коректив на управляващите", "защитник на слабите и онеправданите" и още какво ли не? Или е проституция винаги слагаща се на управляващите, стига да плащат, които и да са те.  Сега СДС, утре ГЕРБ, вдругиден ДПС и т.н. Вие избирате какви сте."
Не, че е нещо лично, но следващия път като ме питате на пресконференция за работата на властта, която и да е тя винаги ще Ви го натяквам..."

 

Моето съучастничество в престъплението "ГЕРБ"

Ръкувам се с престъпника "Буда"
"Провалът на партия ГЕРБ е тъжен факт. На 5 юли 2009 г. навръх 47-мия си рожден ден отидох да гласувам за тях за седми пореден път. Да ги изброим за да няма грешка. През 2005 г. на извънредните избори, Бойко Борисов се кандидатира за кмет на София като независим кандидат издигнат от инициативен комитет.

Гласувах на първи и втори тур за него, та да не стане на балотажа кмет на София Татяна Дончева, чиято характеристика от Румен Петков гласеше: "Тишината в спалнята ражда безумия." И той беше много прав. Та гласувах два пъти за "бат, Бойко" през 2005 г. Тогава още нямаше ГЕРБ нито като партия, нито като сдружение.

После гласувах за евродепутатите на ГЕРБ през 2006 г. Или втори път - трета бюлетина. След това пуснах две бюлетини за редовните местни избори в София през 2007 г. като избрах отново бат, Бойко за кмет на София и неговите 33-ма общински съветници. Дотук ми станаха 3 пъти (5 бюлетини за ГЕРБ). После гласувах пак за евродепутатите на ГЕРБ през 2009 г. и за депутатите им в редовните парламентарни избори. Станаха 5 пъти. И накрая гласувах да избера Йорданка Фандъкова за кмет на София, защото кметът "бат, Бойко" стана премиер и освободи поста. Или в шест поредни избора в София съм пуснал осем пъти бюлетини за "бат, Бойко" или за партията му. 
Да си припомним защо ГЕРБ спечели парламентарните избори през 2009 г. Защото Ахмед Доган каза, че той разпределял порциите. Тогава българите разбраха кой ги управлява и масово отидоха да гласуват не за ГЕРБ, а срещу противобългарската етно-криминално-политическа шайка ДПС и техния фюрер Доган. Затова "бат, Бойко" спечели. И българските избиратели очакваха от него борба с мафията ДПС. Но не би. Нито Джевдет Чакъров, нито Емел Етем, нито Ахмед Доган бяха разследвани за далаверите им. Спряна беше разработката "Лиани" според данните от която, ДПС отдавна да бяха разтурени като мафия. Нещо повече - незаконно построеният и върху държавна земя с крадени от държавата пари "Доган Сарай" в Бояна остана непокътнат. В замяна на това ДНСК (Дирекцията за Национален Строителен Контрол) към МРРБ, се опита да събори сиропиталището в Нови хан, където отец Иван със свои пари и пари на спомоществуватели беше изградил приют за 140 сираци и самотни майки. Там много бързо ДНСК издаде заповед. 
И най-гадното. Въпреки, че "бат, Бойко" в нощта на победата се закани на групировката на Ирена Кръстева и Делян Пеевски, чийто вестници "Монитор", "Телеграф", "Политика", "Борба", "Засада", "Уикенд", телевизия 7, сайтовете на Бареков BNews и много други го плюеха преди изборите с прякора "Боко Тиквата", после нищо не направи за да ги разследва.
Например откъде са парите им. Защото парите на Корпоративна Търговска Банка на депесарят Цветан Василев (сега и ГЕРБаджия) финансират медийната групировка на Кръстева&Пеевски. А точно в тази банка си държат парите всички държавни фирми. Ако си ги изтеглят, банката ще фалира, както и депесарските издания. Но на "бат, Бойко" му трябват гласовете на депесарите за президентските избори през 2011 г., или парите им.

Е, затова той отново продаде България и избирателите гласували за него. Такива като мен. И затова ще работя за родния си град Пловдив, против лъжците-депесарски слагачи от ГЕРБ, чиято партия отново продаде Родината ми и се опитва да смачка родния ми град. Впрочем никой не е успял досега да смачка Пловдив. Дори Жан Виденов и Иван Костов, когато бяха министър-председатели.

Пловдив е древен и вечен!

Александър Долев
заместник-кмет на Пловдив"


Този текст стоеше на сайта ми, когато бях заместник-кмет на Община Пловдив през 2010-2011 г. Там дадохме отпор в люта битка на варварите от "ГЕРБ". Загубихме битката, но не и войната. Донякъде изкупих вината си, че съм помагал преди това на организираната престъпна група "ГЕРБ".
Но освобождението на Родината тепърва предстои. Има много окупирани от герберастите с фалшифицирани и купени избори български общини. Родният ми град Пловдив също е един от тях. И предупреждавам варварите от "ГЕРБ". Войната за освобождение тепърва започва.
А менторите им от фондация "Ханс Зайдел" да се определят на коя страна на барикадата са. На страната на чудовищата - сътворени от самите тях, или на страната на българския народ за който уж работеха. Те да решат!

1 коментар:

Атанас Атанасов каза...

Как вие интелигентния човек можахте толкова пъти да гласувате за този всеизвестен за хората с отворени очи и уши престъпник? Защо аз никому не известният най-обикновен българин никога не съм гласувал за такива като него, а Вие сте го правил при това не един път?!Грешката след грешка, грешка ли е? Отговорете си сам на себе си! На мене Вашият отговор не ми е нужен, защото за съжаление не сте единствен.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).