27 юли 2014

Цветанов нагъл: пита #КОЙ?

Днес зам.-председателят на ГЕРБ и дясна ръка на Бойко М. Борисов - Цветан Цветанов е решил да популяризира своята фейсбук страница, написвайки в нея следното:

"Слуховете за коалиция между ГЕРБ и ДПС са част от вътрешната битка в БСП за председателското място в партията. Не става само с компромати, трябва и работа колеги. Вие сте тези, които дължат обяснения и дълго ще ви питаме КОЙ?"


Какво разбираме от тези думи на Цветанов?
1. Че нарича хора, които правят компромати "колеги", т.е. признава си, че той самият се занимава с компромати?
2. Че нарича съглашателството, което всички виждаме в гласуванията в Парламента, между ГЕРБ и ДПС "слухове за коалиция"?
3. Че дори да му повярваме и да приемем думите му за точни, това значи, че в момента, приемайки текстовете за цензурата спрямо банките и вдигнато на държавния дълг, ГЕРБ и ДПС управляват без коалиция, а значи и след изборите на 5-и октомври ще управляват така?
4. Че явно не разбира колко е нагло видният представител на задкулисието, човекът със седемте апартамента, да задава въпроса #КОЙ?
5. Че ако разбира колко е нагло да задава въпроса "КОЙ", то значи наглостта му е още по-голяма?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).