23 юли 2014

Бойко твърдо иска еднолична власт! Признава, че е управлявал, без да е печелил изборите през 2009-а!

Днес о.р. ген.л-т, д-р на науките Бойко М. Борисов най-накрая направи признанието, което чакахме от пет години:

Бойко Борисов: Разбирам много добре и затова казвам на избирателите на ГЕРБ: ако нямаме 121 депутати, мили мои, защото ако нямаме 121 депутати и не
можем да направим сами правителство, ако имаме 121, можем да поканим който искаме и е добре дошъл. Но не може да ми извива ръцете. 119 да имам, ще оставя ГЕРБ в опозиция. Ще оставя ГЕРБ опозиция, въпреки че има 119 депутати, да ви управляват пак БСП и ДПС, ако искате. Това ли е по-правилното? Щом искате, така ще направим, да видим държавата още колко време ще понесе да се сриват всичките й системи. 


Прочетете цялото интервю на Борисов по Нова телевизия (ако сте го пропуснали сутринта), обърнете внимание на другите лъжи в него - как не гледал телевизия и т.н.

Какво разбираме от това фундаментално интервю?

1. Че Борисов иска ПЪЛНАТА, БЕЗКОНТРОЛНА и еднолична власт?
2. Че признава, че още през 2009-а година е трябвало да бъде в опозиция, защото не е имал 121 депутати?
3. Че не приема никакво коалиционно споразумение - нито преди, нито след изборите, защото за него това е "извиване на ръце"?
4. Че очевидно "сриването на държавата", за което гръмогласно говори, е нещото, което всъщност иска, защото тогава "щял да спечели с 80 %"?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).