27 юли 2010

Нашата полиция ни гази

Утре Цв. Цветанов щял да обясни в Парламента, по искане на опозицията, защо полицията преби невинно семейство в Кърджали (според "Труд", според "Дума").

Депутатите от управляващите партии напуснаха залата, докато БСП и ДПС четяха декларацията срещу полицейския произвол.

Какво разбираме от тези новини?
1. Че щатският посланик не знае какво е полицейска държава и я бърка с милитаристичната?
2. Че управляващите се срамуват от собствения си министър на вътрешните работи и какви ще ги наприказва утре в Парламента?
3. Че за полицията една 20-годишна жена представлява такава опасност, че трябва да бъде ударена с пистолет по главата?
4. Че трябва да се благодарим, че в Кърджали няма убити граждани?


От Интернет:
"Колко много виновни с недостатъчно доказателства има в Кърджали и колко трудно е да се убива от рикошет, при стрелба във въздуха", си мислеше Цв.Цв., докато кортежа му изблъскваше от пътя поредния автомобил, който му пречеше да мине бързо.
Службите от САЩ пак бяха "обявили", че има заплахи за атентат срещу него. Вярно, никой не се замисли защо разговорът за атентата срещу него би се водил в Гърция и за удобство на подслушващите служби - на английски, но по-важното е рейтингът да расте.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).