22 март 2010

Бойко Борисов се подигра гадно с фондация "Искам бебе"

На 19-и "премиерът" Бойко Борисов получи голямата награда на фондация „Искам бебе” по време на официалната церемония по връчване на традиционните годишни награди „Полетът на надеждата”. Призът беше присъден на "министър-председателя" заради политиката на правителството по въпросите на репродуктивното здраве и утвърждаването на раждаемостта като приоритет, както и за гарантираното финансиране за безплатно извършване на ин витро процедури в България. "Премиерът" заяви, че е поел ангажимент кабинетът да финансира Център „Фонд асистирана репродукция” и подчерта, че няма по-важен приоритет за България от повече новородени българчета.
"Желая бебетата ви да са живи и здрави, и останалите да продължат усилията. Само имам една забележка към вас: думата "усилия" не е правилна за тоя случай, щото, все пак това е приятно нещо!"
Наградите бяха статуетки, изваяни от вещата ръка на министъра на културата Вежди Рашидов и наподобяваха мъжки член.

Какво разбираме от това?
1. Че Бойко си мисли, че зачеването по метода "ин витро" е приятно нещо?
2. Че Бойко си прави гадна подигравка с майките, които искат да имат деца и за това са готови да минат през изтощаващите и тежки процедури?
3. Че Бойко е безчувствен съпруг, за който "това" (явно има предвид съвокупляването?) е приятно нещо?
4. Че Бойко не знае какво е "ин витро"?
5. Че със статуетките демонстрираха своето отношение към хората?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).