20 март 2010

Ц.Ц. се оказа прав за прякорите на Божидар Димитров

"Община Бургас финансира новата книга на министър Божидар Димитров" съобщава бодро "Сега":


Бургаската община е платила 59 800 лв. за издаването на най-новата книга на министър Божидар Димитров, озаглавена "История на Бургас".
Ананиева специално подчерта, че поръчали на Димитров да напише тази книга миналата година, преди още той да стане министър. "Ние обявихме обществена поръчка за издаването на подобно произведение. Поставихме условие авторът да е изявена личност, който в последните пет години да е писал и друга подобна книга", каза Ананиева. Министър Димитров точно в последните пет години написа и книгата "История на Созопол".
Ананиева не пожела да уточни кои други автори са кандидатствали, понеже те изрично поискали общината да запази анонимността им.



Какво разбираме от това съобщение?
1. Че далаверата на новите министри идва от общините, на които баш-тартор миналата година беше Боко Тиквата?
2. Че другите автори, които са пожелали анонимност, били Кардам, Тервел, Телериг и Черноризец Храбър?
3. Че "премиерът" няма да пипне "министър" Димитров?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).