20 октомври 2009

Бойко и Македония

Осъждането на Спаска Митрева предизвикаха гнева Му:

Съжалявам, че македонското правителство и държава подходиха по този начин. Българската дипломация направи всичко. От наша страна имаше необходимото мълчание, за да няма упреци за някакво вмешателство. Молихме се на македонската страна като на приятели и съседи, но от там се подиграха с нас", заяви "премиерът". Той допълни, че не разбира каква е тази съдебна система, според която се решава майка с пеленаче да бъде в затвора. Бойко Борисов добави, че Македония ще чака много помощ от България тепърва за предстоящите си присъединявания и допълни, че от страна на България и лично от него това многократно ще им бъде напомняно.

Какво разбираме от това?
1. Че "премиерът" ни е отмъстителен?
2. Че приема за подигравка правосъдието в Македония?
3. Че Се държи като в детската градина?
4. Че в отмъстителността Си е готов да постави членството на Македония в НАТО и Европейския съюз на карта?

1 коментар:

ben_laden каза...

Още една червена точка,по пътя към върха на "славата"

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).