19 октомври 2009

Бойко Борисов - пиян?

От интервюто на Бойко Борисов пред незадаващата смислени въпроси Цветанка Ризова може да се стигне до извода, че "премиерът" беше пиян?

Тук няма да цитираме цялто интервю, но всеки, който го прочете, може да види как криволичи мисълта на нашия "премиер" и да се попита: "На какво се дължи това?"

Вижте някои подбрани бисери:

Бойко Борисов: Мисля, че да нарекат авторитарна партия ГЕРБ, партията, която е правила атентати в църкви, няма такава партия в света, това е социалистическата партия или бившата комунистическа, която е избивала хора по лагерите. Я си представете сега ГЕРБ да направим концентрационни лагери или да ходим да взривяваме църкви, и да искаме да управляваме пак. Ето това Мира, с цялото си уважение към нея, в момента ни обяснява. Нека се засрамим, какво е това чудо. Онзи ден корветите, бил съм и аз едва ли не виновен, че с Царя ги поръчвали. Тези хора си загубиха всякакво чувство, дори не мога да им се смея вече. Толкова са нагли, че не ми се коментират. Развалихте ми настроението.

Какво разбираме?
Че "премиерът" не знае какво е авторитарна партия? Че никой не е посмял да му каже, че авторитарен е нещо друго?

Бойко Борисов: Всички тези, които са избивали, включително и дядо ми, не трябва изобщо да ги има в политическия живот, нямат право. Как се чувства Станишев, ако отида да му убия дядото и след време да съм ненаказуем и да си правя конгреси и да си правя изказване. Тези хора нямат морал, нямат срам. Тези същите нещастници, които са там, са убили дядо ми. И сега те излизат и казват, че искаме прочит на историята. Ами, хайде върнете го от гроба, бе. Как не ги е срам.

Какво разбираме от това?
1. Че "премиерът" Бойко Борисов не помни, че самият той беше член на БКП, командир на батальон по време на т.нар. възродителен процес?
2. Че "премиерът" клевети днешните членове на БСП като извършители на престъпления преди 65 години?
3. Че "премиерът" ни е бил пиян?

Водещ: Само, че в миналото предаване г-н Станишев беше готов да се обзаложи с мен, че от 27 страни България е в първата петица с най-добри бюджетни показатели. Само пред ден-два излезе доклад на Еврокомисията, който потвърди, че ние сме в първата петица.
Бойко Борисов: Да, това е така. Но той излезе заради нас. Именно, заради добрата финансова политика, която водим. Заради това
Водещ: Възможно ли е за два месеца и половина да излезем в първата петица.
Бойко Борисов: Да, разбира се, защото хората отвън – МВФ, Световна банка и европейските институции, Европейската централна банка, наблюдават всички наши промени, които правим. Това, че запазих Иван Искров също има значение и затова дават такива оптимистични добри доклади. Затова и пускат фондовете, затова искат да ни помогнат за „Козлодуй” с 300 млн. евро. Идват, приемат ни. Европейското семейство иска да извади България от последното място в Европа.

Какво разбираме от това твърдение на "премиера"?
1. Че "Европейското семейство" иска да извади България от последното място, за да сложи там някой друг?
2. Че Бойко Борисов се изживява като месия?
3. Че смята съкращаването на хора и инвестиции за "добра финансова политика"?

3 коментара:

Zlodeyski каза...

Какво се учудвате - елементарни познания по математика ще ви покажат, че 0+0 = 0. Винаги и навсякъде във Вселената. А тук сме ударили голямото бинго от изборите - паднала ни се е ГОЛЯМАТА НУЛА.
Всъщност, както обичам да казвам, от пожарникар - тъпанар може да излезе единствено кмет - тъпанар или премиер - тъпанар.

Анонимен каза...

Само с каква лекота говори за убииства тоя човек,с такава лекота издава и заповеди:убийството на така наречения "Чакъра" ,гръмнат с гранатомет в собствената му къща.

Анонимен каза...

Архивите са живи. Имал ли е Бат Бойко членска книжка на БКП? Имал е. Карал ли го е някой на сила да я има? Не.Защо, след като се оказва, че е будната съвест на цяла България, тогава влезе в БКП, като смята за нея, че е за забрана?!Но народът вярно го е казал:"Няма по-зли турци от потурнаците".А и ми писна една мутра да ми размахва непрекъснато пръст, да се заканва и да се прави на велик!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).