09 септември 2009

Бойко не си плаща сметките, изнудва бизнесмени

Това става ясно от материал на Соня Колтуклиева.

Жалба на деня: "Вальо Златев ми е приятел от 20 години. Той казва по този повод - най-тежко ми беше, докато ти беше кмет. Не си ми дал да направя една бензиностанция в София, 16 милиона ми висиш - кметството не ми е платило за горивата - без лихви те кредитирам и съм осветил половината църкви и манастири в София с фасадно осветление. Ето, това съм спечелил от теб - казва той".
Божееее, че то било много страшно да си приятел на Бойко Борисов - само даваш, нищо не получаваш. Губиш, не печелиш.
Бойко, сбърчил морно чело пред камерите, не пропуска да се похвали: "Ами залата, на която за 19 минути й свалих цената - 18 милиона лева?" Това са парите за комисиони, неуморно повтаря той. Тоест, министър-председателят уличава "Главболгарстрой", че са включили в цената 18 милиона лева комисиони. Нали така излиза?! Само че вместо да ги укори и отстрани от строежа на спортната зала, той ги героизира публично, че са били така мили и благородни да свалят цената с 18 милиона лева. Не е ли тъпо всичко това? Един ден министър Росен Плевнелиев изгърмява как "Главболгарстрой" направил ремонт на МРРБ за някакви фантастични пари, на другия ден Бойко Борисов и Симеон Пешов позират прегърнати пред медиите. Не е ли подозрително всичко това?


Какво разбираме от тази публикация?
1. Че Бойко ни мисли за малоумни?
2. Че е хванал за топките шефовете на големите фирми, които го кредитират?
3. Че и тия са като ония?

1 коментар:

Анонимен каза...

Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).