03 септември 2009

Какво стана с барбекюто?

На 14-и август "премиерът" заяви пред "24 часа":

- Кои са следващите разкрития? Сигурно има и по-възмутителни.
- Не случайно българският народ беше отчаян от замитането на следите през тези 20 г. Окей, готов съм да се съглася с президента и другите, на които “възмездие” не им харесва. Да говорим за истината, реалностите, това, което е направено със собствеността на държавата и общините. Това са неща, които с години се знаят от медиите и обществеността. ДНСК вчера връчи заповеди за незаконното строителство на т.нар. сарай. Ами защо се казва Сараят на Доган? Нали беше хотел? Защо не са работили през тези месеци? Нали трябва да кажем, като отидем, на някой човечец една незаконна барака или ограда защо я бутаме, а други не ги закачаме. Този двоен стандарт няма да го има.
- Ще се бутне ли наистина?
- Ако собственикът не премахне сам в установения от закона срок от 14 дни, отиваме на булдозер. Така, както събарях незаконните бензиностанции по южната дъга на околовръстното. Но сега всички софиянци, като карат по нея, знаят, че съм я направил.

Какво се питаме?
1. След като мина "установения от закона срок от 14 дни" отидоха ли на булдозер?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).