03 септември 2009

Бойко злоупотребява с властта?

Бойко Борисов демонстрира, че не спазва законите. От негово интервю в медиите:

...Мебелите пък бяха... Имах чувството, че сядам на гинекологичен стол! (Показва нагледно как се е седяло на стола на Станишев.) Дадох ги по другите кабинети, а аз си донесох тези от общината - евтини са и са удобни", показва Борисов бялата кожена гарнитура от кметския си кабинет.Какво се питаме?
1. На какво основание премиерът взима дълготрайни материални активи от общината?
2. Кой ще понесе отговорността, когато се направи ревизия в общината и домакинът си признае, че е останал без кожна гарнитура?
3. Каква е все пак цената на белите кожени мебели?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).