22 септември 2009

Бойко, Цецо и Независимостта

Днес е празник, но дори в празник ГЕРБ не спи:

Цветан Цветанов: "Преди 100 години България е била по-независима отколкото е днес."
Бойко Борисов: "Лично аз, като министър-председател, и всички членове на моето правителство твърдо и последователно отстояваме националните ни интереси – както в отношенията ни с партньорите от Европейския съюз, Русия и НАТО, така и в областта на енергетиката, усвояването на еврофондовете и във всяка сфера, която пряко засяга ежедневието на българските граждани. Защото като пълноправна държава-членка на Европейския съюз всички имаме право да се възползваме от това, което сме постигнали с общи усилия."


Какво разбираме от тези изказвания на нашите лидери?
1. Според вице-"премиера" ни сме по-зависими от преди 101 години, когато сме били в таен съюз с Русия, за да се бием в Междусъюзническата война?
2. Според "премиера", който не пропуска случая да изтъкне личните Си заслуги, сме твърди и последователни, но не ни казва дали сме независими?
3. Според "премиера" трябва да сме използвачи?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).