14 септември 2009

Бойко и Обама

е-Вестник публикува следното сравнение:

Американците искаха промяна. И я направиха – избраха Обама. И българите искаха промяна и избраха Бойко Борисов. Дори той заимства предизборния призив на Обама –„Ние можем”. У нас беше – „България може”.
Американският Обама е завършил право в „Харвард”. Българският Обама е завършил пожарникарство в милиционерското училище в Симеоново. Американският човек на промяната се е борил за граждански права, защитавал е бедните. Българският човек на промяната също е защитавал – като бодигард - Тато и Симеон. Правил е фирми с други яки момчета.


Какво разбираме от тази статия?
1. Че авторът си търси белята?
2. Че българите си избрахме българин - един като нас, а не един по-добър от нас?
3. Че медиите услужливо забравят тези факти?

3 коментара:

Анонимен каза...

Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Анонимен каза...

Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Анонимен каза...

Бат Бойко, не се опитвай да се отъждествяваш с "Краля-Слънце". В историята на света, а и на РБългария, всяко повторение е във вид на фарс.Ще те изтърпим.Състезанието на живота е за издържливост, а не за бързина. Ама, после му мисли, къде ще се криеш от гнева на народа, който сега будалкаш!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).