27 юли 2009

Бойко - премиер

В Народното събрание приключиха разискванията около кандидатурата за премиер без кавички на Бойко Борисов.

Избраха си го с 162 гласа, против 77, въздържал се 1.

Да ни е честито, защото само така можем да продължим да попълваме нашия сайт! Без наличието на министър-председателя Борисов нямаше да го има и сайтът за "премиера" Бойко Борисов.

Избраха си и състава и структурата на Министерския съвет, заедно с агента на ДС Божидар Димитров в него.

"Премиерът" ни обеща да превърне България в аграрна страна, атрактивна туристическа дестинация, повишаване на доходите, растеж и модернизиране на икономиката, и съобщи за очакваното превръщане на страната в основен фактор за стабилността на региона и света.

Броени минути, преди да се гласува кандидатурата на "премиера" Борисов, природните сили напомниха за себе си.
Утре "Стандарт" може да излезе със заглавия "Новият премиер разтърси земята", "Природата плаче за кмета Борисов", "Боговете са зад Бойко", "Знак за божествена подкрепа получи новият премиер" и т.н.
"Дума" ще е на противоположното мнение: "Земята предупреди народа на България от опасностите на новото управление".
"Атака": "Земетръс срещу АЕЦ Белене".
"Седем": "Без сините кабинетът ще търпи още сътресения".
"Земя": Залозите са много големи: ако кабинетът спечели, печели Бойко Борисов. Ако загуби - губи цяла България.

1 коментар:

Zlodeyski каза...

освен това бяхме свидетели на едно срамно упражнение върху нашето съзнание. Бойко от две седмици повтаря как той поема огромна отговорност, като съставя правителство. Че видите ли, ако не го подкрепим, отиваме на нови избори, а отговорността за това ще я носят БСП, ДПС и онези, които не го подкрепят.

Да му се чуди човек, толкоз време покрай Тодор Живков и царя, само това ли научи?

Защо Бойко, защо бе, Борисов, отиде на избори, ако не да станеш министър - председател, ако спечелиш? Сега паметник ли да ти издигнем, или президента да те награди с орден за това, че си съставил правителство?

Дали Барак Обама преди инагурацията си ги е ръсил такива недомсисци? Представям си го - ако не ме изберете, голяма беда ни чака, нови избори и прочие. Или, хайде да не ходим толкова далече - къде в Европа лидера на партията, спечелила почти 50% от депутатските места, заявява - Ей, голяма отговорност поемам.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).