08 април 2009

Бойко Борисов и Сретен Йосич

Според "Всеки ден":

В България се чувствах сигурно, защото бях под защитата на разузнавателния сектор, на Бойко Борисов, който по-късно стана кмет на София и на Николай Гигов, собственик на фотбулния клуб “Локомотив”. Това твърди в показанията си пред Окръжния съд в Белград, смятаният за един от най-големите балкански и европейски наркобосове Сретен Йосич, по-известен като Йоца Амстердам, съобщи Дарик радио.

Какво разбираме от това?
1. Че Бойко Борисов ще отрече?
2. Че няма дим без огън?
3. Че народът все едно ще си гласува за него, защото това е компромат?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).