12 декември 2008

Бойко Борисов и трамваят

Бойко изпитва болка на тема "ватман". Личи си по нервния му смях, описан от "24 часа":
"...Когато премиерът Станишев подкара трамвай, провокира ватманите от столичния градски транспорт да поискат увеличение на заплатите." Това разказа през смях вчера Бойко Борисов на вокалиста на "Юрая Хийп" Джон Уолтън. В кабинета си кметът му връчи почетния знак на София. Страната ни е хубава, но политиците - лоши, заключи генералът..."

Какво разбираме от тази новина?
1. Че Бойко Борисов продължава да се дразни от клипа на БСП.
2. Че макар и кмет и неформален лидер на ГЕРБ, продължава да убеждава всички, че той не е политик.
3. Че ако се мисли за политик, значи и той е лош - по неговите собствени думи.

1 коментар:

Анонимен каза...

Според декларация на съветника от СОС Вили Лилков кметът е връчил четири почетни знака на София на чуждестранни гости, които нямат какъвто и да било принос за София. Почетният знак на София се връчва по решение на СОС и на негова тържествена сесия на хора със значителен принос за развитеито и просперитета на столицата, а по думите на самия Лилков бойко ги е връчил на кафе в кабинета си като лични подаръци.
Това сигурно не е единственият случай, когато бойко се поставя над законите, наредбите и институциите.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).