23 октомври 2008

Бойко Борисов и семейството му

В последните седмици Бойко Борисов се изказва на няколко пъти за това, че не можело "човек, който не е създал семейство" (Станишев) да ръководи държава.
В "Уикипедия" пише, че Бойко Борисов не е женен и няма деца. В "Дарик" се твърди, че е бил женен и има дъщеря, кръстена на майка му. Тук пък пише, че дъщеря му живеела в САЩ. А в bgnet.info се твърди за някаква сложна връзка между Бойко, бившата му съпруга, Цветелина и бившия й съпруг.

Какво се питаме?
1. Бил ли е Бойко женен?
2. Има ли дете/деца?
3. Ако е разведен, това прави ли го лош човек?
4. Ако живее с Цветелина на съпружески начала, но не се жени за нея, това значи ли, че Станишев няма право да живее с Елена Йончева?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).