17 септември 2008

Бойко Борисов и празникът на София

Желанията на Борисов водят до промени на живота на столицата.
"Кметът на Община София Бойко Борисов няма да присъства на тържествата по повод празника на София, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Причината е, че Борисов не е излетял навреме от Израел, където от два дни участва в Среща на кметовете.Тази година традиционният водосвет за столицата в едноименния храм "Света София" беше насрочен за 13,30 ч, вместо за сутринта, поради изричното желание на столичния кмет да присъства на водосвета и на издигането на знамето на столицата."

Какво разбираме от тази новина?
1. Че за Бойко Борисов по-важно е неговото пътуване в Израел, отколкото празника на София.
2. Че заради собственото си удобство, той променя традициите на столицата.
3. Че очевидно не може да контролира времето в Израел, за да няма мъгла при излитането...

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).