24 септември 2008

Бойко Борисов и Путин

По БНР Борисов заявява:

Водещ: И още един въпрос, свързан с посещението в Сочи на българския министър-председател. Бихте ли казали, ако бяхте на негово място, какво щяхте да предприемете е диалога с господин Путин?
Бойко Борисов: За съжаление, всичко е на тъмно и непрозрачно. Нито енергийните договори, нито подписаните споразумения с „Газпром”. Единственото, което знам, че сме отстъпили голяма част от договореностите преди това, а именно, че губим от транзитни такси, губим от много неща и „Булгаргаз” иска шоково да вдигне цената на газта. Това нещо е направено зле. Това е изводът.

Какво разбираме от това?
1. Че за Борисов всичко е на тъмно и непрозрачно, независимо от това, че за посещението на Станишев се изписа достатъчно, вкл. и в руските сайтове.
2. Че според него България губи от транзитните такси и от "много неща", но не уточнява какви са тези "много неща".
3. Че стига до извод въз основа на информация, за която не е ясно откъде я има - нали уж всичко било на тъмно и непрозрачно.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).