04 юни 2008

Бойко Борисов и ЦСКА

Бойко Борисов днес говори по всички телевизии, радиа, онлайн-издания, а със сигурност ще бъде широко отразен в утрешните медии. Той казва по същество следното:

"...Съжалявам, че когато давах сигнали и обяснявах на правителството за източването на парите от "Кремиковци", тогава те толерираха Александър Томов, ходеха по ложите на ЦСКА с него и той си мислеше, че всичко в България може да се случва безнаказано. В България може, но в Европа не може. И така, както ни спряха всички фондове – ИСПА, САПАРД и ФАР, така спряха и най-любимото ни нещо...
"...[Виновни са] Томов и Ко. Тези, които го толерираха, три години да източва "Кремиковци" и да ни лъже, че комбинатът има собственик. Това не се е случило в Каспичан, за да не се знае кой е собственикът на "Кремиковци" и ЦСКА и колко са му дълговете. Случи се в центъра на София. И правителството сега се прави, че е уплашено. Премиерът трябва да ги омете всички, които се занимават с подобна дейност..."

Какво разбираме от това?
1. Че за Бойко Борисов, който сам ходи по ложите на стадионите, виновните са пак в правителството.
2. Че ако знае кой е собственикът на "Кремиковци" и на ЦСКА, защо не го каже?
3. Че се опитва да прехвърли собствената си уплаха на правителствените рамена.
4. Че забравя за времето, в което беше главен секретар на МВР и не проверяваше нито "Кремиковци", нито ЦСКА.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).