14 октомври 2007

Бойко Борисов и речникът му

Изказване на Бойко Борисов в Благоевград, според "Фокус":

По думите му преди няколко месеца много хора са се опитали да се качат на влака на ГЕРБ. “Но аз съм достатъчно опитен, за да мога да различа хората, които са дошли само и единствено, за да ползват облаги от властта и да ги отстраня навреме. Такъв е случаят с Тасков. Това, че почти навсякъде пуснаха ментета – ГЕРП, ГЕРГ, и т.н., показва, че нашата сила е толкова голяма, че всеки помияр иска да се присламчи към нас”, каза още Борисов.

Какво разбираме от това изказване?
1. Че речникът на Борисов е близък до този на Иван Костов, който също използва думата "помияр", но за Стефан Софиянски
2. Че Бойко Борисов губи нервите си.
3. Че ТОЙ има изключително мнение само за Себе Си и СЕ смята за БОГ.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).