07 октомври 2007

Бойко Борисов и непознаването на законите

Борисов е заявил вчера, че всички кандидати за кметове и общински съветници на партията му са подписали декларация, и ако избирателите не ги харесат, те са длъжни да подадат оставка.
В Добрич той е казал, според "Фокус": “След една година като дойда в Добрич, ще ми кажете как сте се справили, и който е започнал да краде или се е забъркал в заменки, ако е кмет ще бъдат предизвикани предсрочни избори или ако е общински съветник ще напусне листата", каза Борисов.

Какво разбираме от това?
1. Че очевидно Борисов не познава законите и си мисли, че кметовете са длъжни да подават оставка в резултат от подписана декларация.
2. Че за Борисов работата на кмета е да се хареса на избирателите. Това си го знаем от неговия изваян мъжествен образ.
3. Че не знае как се предизвикват предсрочни избори.
4. Че не му пука какво говори, защото той не говори на разума на хората, а на чувствата им, като казва нещата сякаш той е извън тях. Да напомним само, че по неговото упраление в МВР няма разкрито нито едно знаково убийство, а много от дори и не толкова знаковите не бяха разкрити.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).