07 октомври 2007

Бойко Борисов и кабинета му

Попитахме дали някой знае какво има в кабинета на Бойко Борисов. Отзивчив читател сподели този сайт, в който има снимки от кабинета на Борисов. Обяснението по-долу е от самия сайт, с малки редакторски бележки:

На снимките се вижда вестник "Дума", отворен при това. Вижда се нещо завито в кърпа на масата което остава в тайна, пепелник, ключовете от колата на генерала, а над рамото му някакъв патлак.
То може ли генерал без патлак?
Очите съзират също така няколко купа с компакдискове и полагащата им се скъпа аудиосистема. Виждат се също така няколко купи, значки и две бутилки минерална вода "Девин". Не се разбира защо водата не е от родния град на генерала Банкя. Очите виждат също така много евтин монитор за компютър и ужасно скъп огромен плазмен телевизор на стенд бай.
Зад гърба на генералът има три стека "Марлборо". Това оправдава присъствието на пепелника на масата. Сигурно е, че генералът пуши много и дава добър пример в кавички на подрастващата младеж.

Изводите са ясни.
"Генералът" води изключително нездравословен начин на живот, страхува се за живота си, не заляга пред компютъра а обръща повече внимание на музиката и телевизията. Вероятно е таен почитател на чалгата което личи от последните две снимки, където е с най-известните чалгаджиики от Сърбия и България.

Какво разбираме от тези снимки?
1. Всичко е ясно.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).