03 октомври 2007

Бойко Борисов и мръсната кампания

Борисов твърдеше, че нямало да води мръсна кампания. Оказа се прав. Мръсната кампания ще я водят други от неговите хора, не той. Ето какво е казал неговият официален "лидер", бившият полицай Цветан Цветанов:

"Премиерът би трябвало да се грижи за София като за всички останали градове в страната, независимо кой е кметът и на коя политическа сила е представител, заяви пак вчера председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. От идеите за децентрализация Цветанов мина на учителската стачка. Премиер, който не е връзвал семеен бюджет заради децата си, не може да разбере за какво се борят учителите."
и още от същия вестник:
"Тежката блиндирана врата на втория етаж с надпис "Бойко Борисов, кмет на София" стои заключена от събота. Камерите, които известяват секретарката за гости, обаче са включени и документират всичко."

Какво разбираме от тази информация?
1. Че Сергей Станишев няма деца знаем. Но не знаехме, че Бойко Борисов има или планира да има, иначе как да си обясним, че той ще може да разбере за какво се борят учителите?
2. Че Бойко Борисов наистина е монтирал блиндирана врата на стаята си. Злите езици твърдят, че стаята му се използва за особени срещи, при които той не бивало да бъде обезпокояван за каквото и да е. Какво се случва зад тази врата знаят само хората, които са били с Борисов в стаята му. Ние не знаем.
3. Че Бойко Борисов толкова се е наплашил, че е сложил и камери, които да документират всичко. Интересно дали някой предупреждава хората, че са записвани?

1 коментар:

Анонимен каза...

Boiko e urud i instrument na chifutite v BG.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).