30 септември 2007

Бойко Борисов и останалите кандидати за кмет на София

Тъй като днес столичният кмет е нещо мълчалив, ще пуснем какво казват другите за него (според "Фокус"):

Бойко Борисов, предавайки София, се цели в държавата. И това ли ще дочакаме, попита Аспарухов. Той призова всички софиянци да си припомнят времето, когато Борисов е бил главен секретар на МВР. “Тогава всички са виновни, а единствено той е невинен”, заяви Аспарухов и припомни фразата “Ние ги хващаме, те ги пускат”.
“Трябва да решим каква София искаме – София със сегашния кмет, който гледа към небето, или София с кмет, който реално гледа на проблемите”, заяви Аспарухов.

ГЕРБ бе отборът на БСП – това заяви кандидатът за кмет на София на “Атака” Слави Бинев при откриването на кампанията на партията в зала 1 на НДК, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Бинев бе категоричен, че човек, който е бил комунист, не може да посяга на дясното пространство. Лидерът на “Атака” Волен Сидеров пък оприличи настоящия столичен кмет Бойко Борисов на “голям и дебел балон”.

Той посочи, че хората на София ще избират между човек, който не държи на думата си, визирайки настоящия кмет Бойко Борисов, и достоен човек като Слави Бинев. “Слави Бинев е човек с воля. Преследва целта си. Насреща имаме Бойко Борисов – казва едно, а върши друго”, посочи Сидеров.


Какво разбираме от тези три параграфа?
1. Че кампанията ще е наистина "Всички срещу Бойко".
2. Че това може да засили симпатиите у бабите, които ще си кажат, "У, бря, как го нападат туй момче" и ще вземат да гласуват за него. Като се има предвид, че жените по подразбиране гласуват автоматично за "мъжкаря", то победата на Борисов изглежда предрешена.
3. Че в думите на другите кандидат-кметове има доста верни факти, но Бойко Борисов със сигурност няма да им отговори.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).