05 септември 2007

Бойко Борисов и Франция
Всички знаем за любовта на Бойко Борисов към Франция, но тя е надминала всички граници в демонстрираното погазване на законите и правата на гражданите, които минават по ул. "Оборище".
Там кметът е разрешил на колите на служителите в Посолството на Франция да паркират на тротоара:

Ето какво пише гражданинът Иван Атанасов в "За града" по тази тема:

На снимката, която пращам се вижда как една чудесна идея може да се опорочи. Сложиха се колчета по тротоара на ул. "Оборище" - супер! Защо обаче те бяха прекъснати точно срещу френското посолство? Да не би във Франция да се паркира по тротоарите? Позволява ли дипломатическият имунитет погазването на елементарни права на гражданите - като свободното преминаване по тротоарите, например? Между другото, паркиралите по тротоара са българските служители, т.е. те дори нямат имунитет.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че за Бойко Борисов Франция е по-важна от някакви си там граждани.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).