13 август 2007

Бойко Борисов и PR кампанията му

От блога на Васил Колев:
Текущият кмет на София (бате Бойко) и PR кампанията му - това наистина ми е омръзнало. Екипът му бая натиска да се пише за него, да му се появяват снимки и т.н., както изглежда се цели да го правят следващия министър-председател.
Мутренско-полицейската му нагласа е съвсем очевидна в нещата, които се пускат от негово име (да се направи на строгия, но справедлив управник). Аз поне не искам да ставаме държава на олигарси, ама май сериозно се работи по въпроса. За проблемите на София може много да се говори - затварянето на пътища и на целия център за глупости, сметищата и т.н., но не се считам за достатъчно информиран по въпроса.


Какво разбираме от тази публикация?
1. Че и блогърите са разбрали, че Бойко Бо. има PR-кампания. Лична при това.
2. Че целта е да бъде направен министър-председател.
3. Че за обикновения човек нагласта на Бойко Бо. е очевидна.
4. Че логичното нещо, следващо от точка 3 е, че се работи по въпроса България да стане държава на олигарси.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).