10 август 2007

ГЕРБ и Интернет

Ето какво е Интернет за "Герб":


"ПП ГЕРБ има своя официален сайт – www.gerb-bg.com, сдружение Граждани за Европейско Развитие на България също – www.gerb-bg.org. Ако искате да се свържете с нас, да оставите вашите въпроси, мнения или препоръки, на официалните сайтове може разберете как да стане това."
Защо Партията има сайт на адрес, който завършва на .com. Като съкращение от "commerce" или от "communism"?


И още едно тяхно виждане за Интернет:


Предизборните политически гафове на БСП изглежда нямат край. След като тръгнаха към Европейския парламент начело с АЗИС, идеолозите на червените посегнаха и на онлайн потребителите с крайно неетичен, неморален и политически некоректен ход, който никоя партия с достойнство не би си позволила. Въпреки стотиците левове, похарчени за клипове, предизборни плакати и билбордове, ставаме свидетели на платен опит БСП да популяризира недотам успешната си кампания и в електронното пространство. Червената партия си позволи да плати на световноизвестна търсачка да поставя сайта и името й на челно място в списъка с резултатите от търсенето. Желаният ефект е ясен – при търсене с името на която и да е по-голяма българска партия, на челно място се „подбутва” сайтът на БСП. При изписване на името ГЕРБ (най-търсения сайт на политическа партия за последните месеци), на потребителя също се предлага линк към червената партия. Подобен опит за трупане на посещения за сметка на огромната популярност на ГЕРБ е поредното доказателство за идейната безпомощност, страх и нисък морал в редиците на БСП.Нито една уважаваща себе си партия в Европа не си е позволявала подобни неморални действия и подобно унижение – да си плащаш, за да те предлагат тогава, когато хората търсят някой друг - по-популярен и по-харесван от теб. След внимателно вглеждане в услугата на тази търсачка, стават ясни и мотивите на БСП за този политически неетичен ход. В сайта на търсачката е подсказано, че такъв вид електронна реклама е предназначена за фирми, които биха желали да рекламират в мрежата своя бизнес. Изглежда БСП наистина смята себе си за холдинг, за обръч от ООД-та, а политиката, която води, очевидно е и бизнес за тази партия, който се нуждае от реклама и чрез който се пълнят партийни каси. Всеки един, опитал да се свърже или да намери ПП ГЕРБ, може и знае как да го направи – www.gerb-bg.com. Опитите на БСП да си плаща и да се предлага, тогава когато не е търсена, затвърждават единствено елементарния начин на мислене в ръководството на тази партия и отдалечават БСП още повече от европейския облик, който се опитва да наложи.
Какво разбираме от тази декларация?

1. Че за ГЕРБ да се пуска в реклама без те да са го позволили, е недопустимо! Предполагаме, че когато Бойко Бо. стане премиер ще забрани пускането в Интернет на неодобрена от него информация за ГЕРБ или за самия Бойко Бо.
2. Че ГЕРБ не знаят как точно работи Google и на какъв принцип се пуска рекламата в тази "световна търсачка" и са готови да обвинят БСП за това, че самите те, ГЕРБ, са некадърници.

2 коментара:

Скарамуш каза...

Не мога да ти пиша, защото в логовете ти ще останат следи от комуникация.
Ние сме няколко човека, от които един е администратор, останалите са гости.
Сред нас има хора, които познаваш със сигурност и те се подписват с истинските си имена в статиите.

Анонимен каза...

ne mi puka dali 6te me dade6 b.b. na miliciata no nie izbiratelite ne sme maimunite ot teoriata na darvin tova 4e mi govori6 ti b.b./boiko borisov/ na ti po nqkolko pati po televizora na den i ot nqkolko godini sme zaedno na nova godina na pla6tada ne ti dava pravo da se podigrava6 s nas ili po to4no s decata ni ti nesi po ve4e v raq ot nas no az se sramuvam 4e sam prinudena da giveq v tvoq /rai/ne az a decata ni se ma4at ako tova te pravi tolkova velik razbiram za6to nemogem nie obiknovennite da vi kagem v prav tekst 4etlivo kakvo stava s decata ni

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).