21 август 2007

не може да бъде победен

няма такъв вариант. или ако има, то е само и само ако Бойко победи сам себе си. това се казва борба. двама титани един срещу друг. най-малко двама, защото той е като орхидеите, които умеят да придобиват формата на това, което искат да изядат. вече знаем със сигурност, че е шейпшифтър. не, не шиптър, шейпшифтър казах. така казаха и американците, републиканският институт, Наса и дежурните извънземни влюбени в ДесиСлава Трифонова. а трябва да се вярва на мнението на народа. той знае как се прави качамак.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).